To je to što me zanima!

Zavirite i vi iza modnih kulisa: ELFS-i proslavili 10. rođendan

Kamere su pratile modni dvojac od priprema u backstageu, proba s njihovom muzom Majom Šuput do karaoka partyja. Na proslavi su bili i brojni poznati
Vidi originalni članak

Revijom na Perwoll Fashion.hr-u popularni modni dvojac ELFS-i proslavio je 10. rođendan. Tom prilikom kamere su ih pratile od priprema u backstageu, proba s njihovom muzom Majom Šuput do karaoka partyja.

ELFS-i su oduševili svojom kolekcijom, a na slavlju uz tortu pridružila su im se brojna poznata imena među kojima su Renata Sopek, Neven Ciganović, Snježana Mehun, Ecija Ivušić, Tina Katanić, Ana Gruica i Maja Šuput.

Zavirite iza kulisa u videu:

- Bio je to tulum za pamćenje, jednako dobar kao i svih deset godina iza nas! Hvala svima koji su uz nas i nadamo se da će vas u narednim godinama biti barem još toliko! Pratite nas, lajkajte nas, "šerajte nas", nosite odjeću s našim potpisom jer vole vas vaši ELFS-i - poručuju Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Javnastvar 23.10.2014.

    Made in China

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 22.10.2014.

    koga briga za maju šuput.ivan tandarić je s druge strane nevjerojatno simpatičan dečko(barem ga se tako sjećam iz srednje)i drago mi je da je uspio u karijeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare