To je to što me zanima!

Zavodljiva Monica sada ima i svoju liniju ruževa za D&G

Svaki od šest ruževa u nazivu ima ime talijanske dive Monice Bellucci, a cilj suradnje je bio napraviti nijanse koje će savršeno odgovarati svim raspoloženjima
Vidi originalni članak

Modni dvojac Dolce&Gabbana zna kako privući pažnju medija, ali i klijentica. U reklamnoj kampanji za najnoviju liniju ruževa angažirali su prekrasnu Monicu Bellucci, prenosi OurVanity.com. Monica Lipstick Collection sadrži šest nijansi ruževa inspiriranih talijanskom divom, a svi nose njezino ime poput "Only Monica", "Natural Monica", "Italian Monica", "Attractive Monica", "Magnetic Monica" i "Chic Monica". Vjerne obožavateljice D&G-a moći će uživati u ruževima boje mesa, crvenim nijansama i boji burgundije kakve Monica Bellucci i nosi. 

- Cilj je bio stvoriti ruževe koji će odraziti vaše stanje uma odnosno vjerno pratiti vaše raspoloženje. Obožavam sve nijanse u kolekciji, a biram ih ovisno o tome kako se taj dan osjećam - istaknula je Monica koja je postala prava muza modnog dvojca u čijem je kampanjama već prije sudjelovala.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Elipsed 29.04.2012.

    Merlinka je najljepsa i Monica joj nije ni do koljena ^^

  • Der Kommissarrr 27.04.2012.

    sjetim se onog njenog filma u kojem ju neki tip siluje u pothodniku i to cijelih 10 minuta filma. Boleština... Ali ona dobra do jaja.

  • sljivovica_1 27.04.2012.

    e to je prava ljepotica..prekrasna

Komentiraj...
Vidi sve komentare