To je to što me zanima!

Zbog ovoga će zatajiti u seksu: Ne tjerajte ih i ne vrijeđajte...

Donosimo osobitosti svakog astrološkog znaka i što mu ne bismo smjeli činiti kako ga ne bi spolno obeshrabrili. Tako će Ovnica odustati od vas pokušate li je potčiniti, a Vagu će odbiti nekultura
Vidi originalni članak

OVAN - Nemojte im gušiti libido

ON: Iako je Ovan veliki ovisnik o seksu, i njemu se može dogoditi da zataji. Ako njegovu čestu potrebu za spolnim odnosom smatrate pretjeranim ili čak razvratnim, obeshrabrit ćete ga. Nemojte ga pokušavati kontrolirati, komandirati mu ili gušiti libido. Spolno će se ohladiti ako se muškobanjasto odijevate, previše pušite cigarete, psujete i galamite. Umjesto na ženstvenu ženu, podsjetit ćete ga na kauboja.

ONA: Ako ste grubi i pokušavate je podčiniti, ponosna i prkosna Ovnica izgubit će spolni interes za vas. Ona je strastveni i istinski uživalac seksa, pa trebate biti virtuoz predigre i snažne seksualne moći. Njen otpor pojavit će se ako se seksualno brzo zadovoljavate i zasitite, a nju bez imalo grižnje savjesti ostavite na pola puta do seksualnog vrhunca. 

BIK - Nemojte se igrati s njihovim osjećajima


ON: Ako ne pokazujete dovoljno interesa za njega ili se samo našalite da ga možete bilo kad i bilo s kim prevariti,  “ohladit“ ćete ga. Bik voli planirati trenutke za seks, kako bi mu se mogao nesmetano i temeljito prepustiti. Može zatajiti ako ga prisiljavate na spolni čin u automobilu, plaži ili  šumi, gdje zna da ga netko može vidjeti. Odbit ćete ga ako zapuštate kuću i djecu, ne znate ili ne želite kuhati te jurite za karijerom. 

ONA: Ako ste neambiciozni i lijeni, nije vam stalo do posla nego grbačite na njezin račun pa samo jedete, spavate i gunđate, žena Bik će brzo izgubiti volju za seks s vama. Njoj je kuhinja svetinja, pa joj nemojte prigovarati da loše kuha. Pokušate li je navesti na grupni seks, možete se zauvijek oprostiti od spolnog života s njom. Ne zaboravite da je ona prije svega romantična i tradicionalna.

BLIZANCI - Obeshrabrit ćete ih ako se zapustite
    

ON: Izgubit će spolnu želju ako se bračni odnos pretvori u rutinski, a vi postane čangrizavi i zapušteni. Nemojte dopustiti da vas prečesto vidi s uvijačima na glavi ili da stalno kukate zbog kućnih obveza - ohladit će ga vaš izgled izmućene kućanice. Kod žena ga impresioniraju njegovane ruke, pa nemojte pred njim gristi nokte ili imati ispucali lak. Odbit ćete ga ako mu branite da se druži s prijateljima i pokušavate li ga na “brzaka” odvesti pred matičara.

ONA: Sa ženom Blizanac morate njegovati ravnopravan odnos. Zato joj nemojte tupiti o teorijama kako je ženi mjesto isključivo u kući s djecom. Mogla bi pobjeći glavom bez obzira. Uzbuđuje ju partner koji je inteligentan sugovornik. Spolno ćete je odbiti ako nemate stila u odijevanju jer će vas se sramiti, ili ako se pred njom pojavite u kariranim hlačama i košuljom s cvjetnim uzorcima. 

RAK - Nemojte psovati i biti vulgarni

ON: Ako u seksu preuzme inicijativu i otmete mu njegovu mušku ulogu, Rak će izgubiti spolnu želju. Ne voli grubost i nekulturno ponašanje, pa pripazite da vam u ljutnji ne pobjegne kakva vulgarna riječ ili masna psovka. Ne tjerajte ga na seks na javnim mjestima – užasnut ćete ga. Mladi Rakovi često su nesigurni u svoju muškost i  privlačnost pa teško stupaju u kontakte. Nemojte se nikad čak ni našaliti, a kamoli narugati glede veličine njegovog spolnog organa! 

ONA: U današnje vrijeme slobodnog seksa, žene Rakovi suočavaju se s više problema nego muškarci njena znaka. Kod muškaraca postoji želja za slobodnim predbračnim iskustvima i švrljanjima izvan braka, dok ona obitelj pomno drži na okupu. Iako će vam možda oprostiti nevjeru, nikad više neće biti opuštena s vama. Spolno je možete obeshrabriti ako se ne pokažete dobrim ekonomom ili ako uvidi da ste raspikuća.

LAV  - Ne ismijavajte ih pred društvom

ON: Egocentričnog Lava spolno ćete obeshrabriti ako narušite njegov imidž dobrog ljubavnika. Ni za živu glavu nemojte ga pokušati javno osramotiti, govoreći drugima da je u krevetu mlak i loš ljubavnik, jer s njim onda više nemate što tražiti u krevetu. Spolnu želju može izgubiti ako ste nezainteresirani prema njegovim raznolikim seksualnim apetitima, prestanete se dotjerivati ili ste previše zaokupljeni kućnim obvezama i djecom, pa ga zapostavljate. 

ONA: Ako vas ponosna Lavica uhvati u laži i posumnja u vašu poslovnu i financijsku uspješnost, a vi joj cijelo vrijeme tupite kako ste bogati i uspješni, spolno će se ohladiti. U seksu je vatrena i otvorena, i ne voli se suzdržavati pa ćete je obeshrabriti budete li joj predbacivali da je preglasna i agresivna. Odbit ćete je ako ste jako škrti, predbacujući joj njenu rastrošnost. 

DJEVICA - Odbija ih neurednost i zapuštenost

ON: Vrlo je izbirljiv prema ženama pa morate biti jako kulturni, educirani, inteligentni (ali ne više od njega!) biti čisti i pedantni. Spolno se može ohladiti ako ne vodite računa o intimnoj higijeni ili držite kuću u neredu, a on očekuje važan posjet. Povući će se pred vama ako se neukusno šminkate, gestikulirate tako da skrećete pozornost, vulgarno se odijevate, ili na vašim bokovima spazi celulit ili nedepiliranu bikini zonu.

ONA: Žena Djevica je zahtjevna i pedantna. Želite li s njom imati normalan spolni život, morate voditi računa o kontracepciji. Ima velik strah od neplanirane trudnoće, pa ćete je spolno odbiti  vidi li da o tome ne vodite računa. Slično će se dogoditi ako niste dovoljno uredni, spazi da nemate čiste nokte, ne koristite dezodorans pa vonjate po znoju ili ne vodite higijenu usne šupljine.

VAGA - Strahuju da ne budu otkriveni u spolnom činu

ON: Odbit ćete ga ako ste grubi, nekulturni, bez takta i smisla za lijepo ponašanje. Njegovu muškost poljuljat ćete ako ste dominantni i intimnostima pristupate vulgarno - može pomisliti da ste promiskuitetni. Ne predlažite mu seks na mjestima gdje netko može naići - to je za njega animalan čin. Teži opuštenom ambijentu koji pruža komociju i sigurnost, u protivnom može zatajiti jer se neće moći opustiti zbog mogućnosti da bude zatečen “na djelu”. 

ONA: Rafinirana u ljubavi, žena Vaga voli nježnost pa joj ne prilazite grubo (ni fizički, ni osjećajno). Ako ste skloni perverznim seksualnim igricama, nemojte joj to reći tek prilikom prvog snošaja– šokirat će se. Kako ne može bez zavođenja i koketiranja, ne preskačite tu važnu komponentu njenog seksualnog života, čak ni ako s njom imate duge godine bračnog staža. To joj je potrebno da bi se osjećala poželjnom.

ŠKORPION - Ne potičite im ljubomoru

ON: Kad Škorpion želi seks, nije ga briga kakvi ste i kako izgledate - uzet će vas umornu i s uvijačima na glavi, ljutu ili veselu. Međutim, on pati od svoje najveće “boljke” - ljubomore. Koliko god da je od vas voljen, stalno će sumnjati u vašu vjernost. Kupite li novo intimno rublje, promijenite frizuru i napadno se našminkate, istog će trenutka pomisliti da to činite zbog drugog. Zato u ovom muškarcu nikad ne potičite ljubomoru. 

ONA: Ako strastvena žena Škorpion samo u jednom trenutku osjeti da gubi kontrolu nad vama ili nasluti prijetnju ljubavnice, spolnom će vas hladnoćom kazniti i uskratiti vas užitaka. U seksu s njom nemojte ustrajati na predugoj predigri jer će misliti da ste mlaki, a ona će u međuvremenu “pregorjeti”. Nemojte je činiti ljubomornom samo zato da biste provjerili je li vas voli - prezret će vas i odbaciti!

STRIJELAC - Zataje na spomen matičara

ON: Ako ga osjećajno i intelektualno ne razumijete, brzo će izgubiti želju za vama. Voli filozofirati o smislu života pa ako spozna da niste dovoljno obrazovani i načitani, i još mu kažete da su njegove filozofije puka naklapanja, gotovi ste s njim. Spolno može zatajiti i iz straha od trajnije i dublje veze, pa mu matičara ne spominjite prečesto. Ne gušite njegovu društvenost i ne pokušavajte ga učiniti papučarom i silom vezati uz obiteljsko ognjište. 

ONA: Poput muškarca ovog znaka i žena Strijelac je vrlo slobodoumna i otvorena. Zato je nemojte činiti ljubomornom, jer će taj, za nju “jeftin trik”, biti dovoljan razlog da izgubi volja za vas. Ne spočitavajte joj bivše ljubavne veze i ne kopajte po njenoj intimnoj prošlosti – to će je ohladiti. 

JARAC - Ne ucjenjujte ih njihovim slabostima

ON: Materijalna egzistencija izvor je njegove moći, muškosti i samopouzdanja. Dogodi li se da ostane bez sredstava za život, a vi mu se narugate da je besposličar i ništa ne privređuje, izgubiti će samopouzdanje. Jarci su nesigurni i pate od raznih strahova, što u životu izvrsno prikrivaju. Otkrijete li samo djelić njegovih frustracija i na taj način pokušate s njim manipulirati, u spolnom životu reći će vam - zbogom. 

ONA: Žena Jarac je izvanredna ljubavnica, ali tijekom spolnog akta boji se izgubiti kontrolu i teško sebe može zamisliti kako se prepušta grlenim uzvicima strasti. Ni u bunilu je nemojte još i vi sputavati, jer ako niste sposobni ohrabriti je, bolje da ništa ni ne pokušavate. Ono što je najviše može odbiti od vas, je ako joj priđete u alkoholiziranom stanju.

VODENJAK - Obožavaju intelektualnu stimulaciju

ON: Vodenjak je oslobođen seksualnih okova i emocionalnih kočnica, pa mu pristaje reputacija znaka koji je najrjeđe impotentan. Ako ste s njim previše suzdržani, nemaštoviti i tjerate seksualnu rutinu, spolno ćete ga odbiti. Nemojte biti samoljubivi i tražiti svu njegovu naklonost. Izbjegnite biti ljubomorni (to ne trpi) ne provjeravate ga i ne propitkujete gdje je bio. 

ONA: Niste li vješti u umnim nadmetanjima i ne znate je zavoditi riječima, ženu Vodenjak spolno ćete odbiti. Ona ljubi više intelektom nego nagonom. Uvidi li da su vaša zavođenja i obećanja da joj pripremate orgazmički vatromet nešto sasvim drugo od onog što ste joj naslutili - obeshrabrit ćete je. Njena je spolna želja onoliko jaka koliko vi imate umnog kapaciteta draškati njezinu maštu erotskim dvobojem riječima.

RIBE  - Povlače se ako ste nadmeni i grubi

ON: Nemojte biti sitničavi i proračunati, i ne pokušavajte ga kontrolirati. Mislit će da ga ne razumijete, što je dovoljno da se spolno ohladi. Prihvatite i shvatite njegovu promjenjivost i osjetljivost, jer samo tako stječe sigurnost koja je suštinski element njegove spolne moći. Nemojte nadmenim stavom odavati dojam žene koja zna kako se rade “one stvari”. Može zatajiti jer će misliti da se pred vama mora posebno “pokazati”.  

ONA: Žena ovog znaka gladna je pažnje koju će od vas tražiti u neograničenim količinama. Obeshrabrit ćete je ako ne dobije dovoljno ljubavnih poticaja. Kada voli, uvijek je u ushićena - to je njena nirvana i bit života. Čak i kad vidite da je u nekom svom svijetu, sva u mašti i nadahnuta, nemojte rušiti njezin senzibilitet grubim suočavanjem sa stvarnošću, jer ćete razoriti njenu sjetnu i romantičnu dušu.
 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • _Varešak_ 07.08.2017.

    Za to mi ništa ne smeta i uvijek sam spreman.

  • Mercedes s klasa 07.08.2017.

    Pa svi mi trebamo materijalnu sigurnost kako bi umjesto 4 puta mogli 8 puta svrsiti

  • StapickoKasika 06.08.2017.

    Eto sad je manje vruće. Ajde dosta komentara. U akciju, popravljat natalitet !

Komentiraj...
Vidi sve komentare