To je to što me zanima!

Zdrava Krava vam donosi novi specijal: 100 posto fit na poslu

Što jesti, kako ublažiti bol u kralježnici, koje su vježbe protiv stresa? Pročitaj korisne savjete za zdravo tijelo, dobru formu i snažan um na svom radnom mjestu!
Vidi originalni članak

Užurbani ritam života u današnje vrijeme često dovodi do nepravilne prehrane, ali i do zanemarivanja vlastitog zdravlja. Kako većinu vremena provodimo upravo u radnom okruženju to se odražava na naš organizam i tijelo. Zdrava Krava pripremila je poseban specijal "100 posto fit na poslu" u kojem otkriva korisne informacije i savjete za zdraviji izgled bez obzira imate li stresan, sjedeći ili stojeći posao. 

Briga o prehrani i vrijeme koje zaposleni posvećuje obrocima najčešće zauzima neznatni dio napornog radnog tjedna. Kao što i djeca koja su gladna dokazano postižu lošije rezultate u školi, tako se i zaposleni koji preskaču obroke ili pak posežu za brzom i nutritivno siromašnom hranom slabije koncentriraju i rješavaju poslovne zadatke. Pročitajte savjete za pravilnu prehranu za svaki tip posla.

Različiti tipovi posla dovode i do različitih posljedica na zdravlje kao što su glavobolja, bol u nogama i/ili kralježnici, promjene raspoloženja, psihološki pritisci itd. Ako kod sebe primjećujete neobične simptome vrijeme je da nešto promijenite. Saznajte koji su trikovi za rad bez boli i ublažite posljedice stresnog posla.

Više pročitajte u specijalu Zdrave Krave, napravite nešto za sebe i osjećajte se bolje!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare