To je to što me zanima!

Želite i na drugi spoj? Čuvajte se mobitela i previše alkohola

Iako je na prvom spoju najvažnije biti ono što jeste, ovo su stvari koje ipak trebate znate jer ih žene žele i očekuju na prvom susretu, a vrlo su jednostavne
Vidi originalni članak

Prvi spojevi izazivaju nervozu koliko god se trudili biti opušteni. Stalo vam je do toga da se svidite drugoj osobi pa zbog toga pazite na tisuću stvari odjednom. Ako planirate uskoro ići na spoj s osobom koja vam se sviđa ili vam se već dogodilo da ste tu osobu htjeli vidjeti opet, ali ona nije pristala, a vi ne znate zašto, poslušajte savjete ovog istraživanja.

8 CRVENIH ALARMA Obratite pažnju: Ovi znakovi pokazuju da vas partner vara

Istraživanje je pokazalo da se žene žele osjećati ugodno na prvom spoju i da je to preduvjet da se dogodi i drugi spoj. Istraživanje je provedeno u organizaciji portala za online upoznavanje Match.com, a u istraživanju je sudjelovalo pet tisuća samaca.

Također, žene na prvom spoju vole čuti komplimente i ako im to ostvarite, šanse za drugi susret su vam povećane. Osim toga, vole i kad im platite piće ili večeru, pričekate ih ako slučajno kasne i pritom ne prigovarate, zagrlite ih i poljubite u obraz kao dobrodošlicu. Ono što će ih sigurno odbiti jest ako neprestano provjeravate mobitel, kasnite, ponašate se nepristojno prema konobarima i zaposlenicima ili ako popijete više od dva alkoholna pića.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 06.08.2019.

    Ako je bio prvi, onda je bio i drugi i puno ih jos. Ne idem s nekim na spoj onako bzvze radi spoja niti da se "tek" tada upoznajemo,...ako idem - znam da ce biti tu nesto vise jer dovoljno poznajem tu osobu/svidja mi se vec pa zelim da bude nesto vise. ..inace-nema ni prvog spoja. Mislin cemu ? :/ samo kasnije neugodno objasnjavat da ti je bilo superrrrr i On ti je superrrrrrrrr aliii u tebi je problem,..ma da. Zakompliciras si zivot-pa se onda izvlaci a da nikog ne povridis...

  • 06.08.2019.

    alkohol nikako

  • 06.08.2019.

    ja sam uvijek znala kad će biti,a kad neće biti drugog spoja..osjeti se to ;nit je razlog bio mobitel ,a ni čaša više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare