To je to što me zanima!

Želite imati savršeno ravan trbuh? Jedite ovih 5 namirnica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Koja žena ne bi željela imati savršeno ravan trbuh bez masnih naslaga? Ako želite postići zavidan i toliko željeni izgled, jedite ove namirnice koje tope masti
Vidi originalni članak

Loša prehrana nikada vam neće donijeti ravan trbuh. U slučaju da želite brze rezultate morate preuzeti kontrolu nad prehranom i unositi samo one namirnice koje potiču 'ubijanje' masnih naslaga. Pogledajte koje su to namirnice koje tope masne naslage oko trbuha.

POGLEDAJTE VIDEO: 5 "veličanstvenih" namirnica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1. Jaja. Odličan su izvor proteina i dobar izbor za doručak jer će vas dugo držati sitima, pa nećete ubrzo pomisliti na nezdravi obrok između doručka i ručka. Jaja sadrže i vitamin B12 koji pomaže tijelu da potroši masne stanice.

2. Ekstra djevičansko maslinovo ulje. Bogato je dobrim mastima koje će održati vašu prehranu izbalansiranom i pomoći vam u brzom sagorijevanju suvišnih masti.

3. Avokado. Svježi avokado sadrži oko 15 grama vlakana. Odličan je za sprječavanje žudnje za hranom. Vrlo lako vas zasiti. Avokado će zadovoljiti tjelesnu potrebu za nezasićenim masnim kiselinama, koje pospješuju sagorijevanje masti na području trbuha.

4. Puretina. Ima izuzetno nisku kalorijsku vrijednost, a sadrži puno proteina. Također, sadrži leucin, koji pomaže u povećanju mišićne mase i ubrzava metabolizam.

5. Losos. Odličan je za ravan trbuh jer je bogat omega 3 masnim kiselinama. One ubrzavaju metabolizam i ubrzavaju i pospješuju sagorijevanje masnih naslaga.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • tomm d 30.01.2016.

    Kada vježbam, trčim, plivam i vozim bicikl stomak mi se smanji, a kad zanemarim tjelesnu aktivnost i počnem jest pa ne znam stat stomak mi jako poraste i polo hlača ne mogu skopčati. Tad se uspaničim i mršavljenje i tako u krug od 95 do 115 kg

  • Korisničko ime ne postoji 30.01.2016.

    jogurt,feferoni, povrce inace....

  • Axes0 30.01.2016.

    Ma kakvo topljenje masti? lol. Sve su to gluposti koje pišu novinari koji nisu stručni u tom području, pa onda pogrešno interpretiraju tuđa istraživanja, a naši novinari to prenesu na 24sata jer svoje izvore smatraju valjanima... Jedini način da se izgubi salo je ostvarenje kalorijskog deficita, dakle trošiti više kalorija nego što unosimo u sebe. Najkvalitetniji način da se to postigne je kombinacija vježbanja i korigiranja prehrane. Osim toga, nije moguće izgubiti salo samo na određenom području (npr. trbuhu), već se snižava udio masnog tkiva u masi tijela, a kad daj udio dođe na nekih 20%-25%(kod žena) doći će i ravan trbuh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare