To je to što me zanima!

Želite veće grudi? Dovoljno je samo povući par poteza kistom

Ako želite da vam grudi izgledaju veće poslužite se ovim jednostavnim trikom - konturirajte ih i stvoriti iluziju punijih i većih grudi. Pogledajte kako to učiniti
Vidi originalni članak

Zaboravite skupa povećanja grudi, oporavak i cjeloživotno razmišljanje hoće li sve biti u redu s vašim zdravljem. Ako želite povećati grudi, učinite to konturiranjem, predlaže blogerica Natalie Boucher.

Dovoljno je samo dobro konturirati dekolte da bi stvorili iluziju punijih i većih grudi. Ovu tehniku možete koristiti na većini otvorenih majica i haljina, a najvidljivije je na haljinama i majicama bez naramenica. 

Natalie ističe da nije nužno slijediti baš sve korake, ali ako želite, uvijek možete. Posebno ih preporučuje koristiti u posebnim prigodama, kao što je i ona sama to radila. Pri objavi ovog videa naglasila je da sve grudi smatra lijepima i da njime ne želi nikoga diskriminirati. 

Pogledajte kako je ona to učinila:

Idi na 24sata

Komentari 87

  • vrazicak0801 07.11.2016.

    Ma katastrofa ...kolko je sranja na sebe stavila ...i nalickala se jednostavno imaj grudnjak i nosi ono prirodjo sto imas ...ili odi i napravi cice ...

  • 05.11.2016.

    zavaravanje protivnika

  • IndodaM 01.11.2016.

    Joj joj žene koji vrag je vama pa ne morate imati baš sve atribute vele, volimo mi i kad nešto imate malo!:P

Komentiraj...
Vidi sve komentare