To je to što me zanima!

Žena kameleon pretvara se u trenu u Angelinu pa u Avatara

Mlada 22-godišnja Promise Tamang Phan uz nekoliko poteza kistom postaje Johnny Deep, Michael Jackson, seksi Angelina Jolie, ali i lik iz filma "Avatar"
Vidi originalni članak

Iako se opisuje kao sasvim obična djevojka koja obožava makeup, Promise Tamang Phan je prava modna kameleonka. Uz nekoliko poteza kistom uspješno se transformira u Angelinu Jolie, Taylor Swift, ali i u Michaela Jacksona i Johnnyja Deepa. 

Njezino joj je umijeće na You Tube kanalu, od lipnja 2009., nakon što se prvi put pojavila, priskrbilo gotovo 96 milijuna pregleda i više od 585.000 pretplatnika, piše Daily Mail. Osim nevjerojatnog makeupa, Promise, inače porijeklom iz Nepala, nevjerojatnom lakoćom utjelovljuje slavne zvijezde poput Lady Gage i likove iz filmova "Avatar". 

Najimpresivniji video tutorijala ove 22-godišnjakinje svakako je onaj u kojem se preobražava u remek-djelo Leonarda da Vincija, Mona Lisu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • LALALALALALALALA 18.04.2012.

    ej a sta mislite ono ovako se nasminkas iliti transformiras i onda odes negdje malo se poceses po licu ili uznojis i fiiiiju ode ti cijela faca hahahaha nedaj boze hvala ja nebi

  • Ivana988 18.04.2012.

    Odlična! :)))

  • Vila_1 18.04.2012.

    bas je dobra. najljepša mi je kao pocahontas

Komentiraj...
Vidi sve komentare