To je to što me zanima!

Ženama starijim od 30 godina seks na prvom spoju nije tabu

Više od polovice žena u 20-ima sa seksom bi pričekale do trećeg spoja, dok bi gotovo trećina onih starijih od 30 godina pristale na seks na prvom i drugom spoju
Vidi originalni članak

Trećina žena starijih od 30 godina prije bi pristale na seks na prvom spoju nego žene u 20-ima, utvrdila je studija britanskog portala datewithmate.com provedena na 1171 slobodnih žena. 

Na seks već na prvom spoju pristalo bi 12 posto žena u dobi od 24. do 27. godina, a više od 53 posto njih pričekalo bi do trećeg spoja. Žene starije do 30. godina tvrdi kako na seks pristaju već na prvom i drugom spoju, prenosi Daily Mail. Tri četvrtine ispitanica smatra da je seks važan dio veze, a 86 posto njih priznaje da im traženje partnera preko interneta daje nadu da će ubrzo upoznati svog životnog partnera. Gotovo 46 posto žena tražilo je srodnu dušu na internetu, potvrdilo je istraživanje. 

- Da li ćete s nekim spavati na prvom spoju ovisi isključivo o vama. To je individualna odluka jer svatko od nas ima svoje mišljenje o tome, no jedino što upozoravamo da se svakako zaštitite - istaknuo je Luke Pomaro, osnivač portala. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • theBoss_1 24.02.2013.

    heheheheheheheh!!

  • zelot 25.05.2012.

    Što starije, to veći rasadnik boleština.

  • nasa 25.05.2012.

    pa ne kaže se bzv.starije = iskusnije ;) čemu gubljenje vremena,ako će do toga kad tad doć,bolje prije nego kasnije,hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare