To je to što me zanima!

Žene brže stižu do vrhunca uz poze G-faktor i Slatko kajanje

Ove seks-poze ženama stimuliraju dijelove do kojih često ni ne stignete. Za pozu Slatko kajanje’ neka žena legne na bok i podigne jednu nogu u zrak, a muškarac neka sjedne na koljena između njezine dvije noge
Vidi originalni članak

Kad iskoristite neku od ovih poza, žene će odmah znati da ste dobri u krevetu, piše Lloyd Lester, osnivač portala Ejaculation by command u knjizi 'Advanced Sex Positions Exposed: 10 Sensational Positions That Make Sex Hotter!'.

- Jedna od omiljenih poza ženama je ‘G-faktor’. Započnite u misionarskoj pozi, primite rukama njezine noge i stavite ih na svoja ramena. Njezine noge iskoristite kao oslonac tako da ih držite rukama. Započnite polako dok ne postignete dobar ritam. Usredotočite se da potisak ide unutra i lagano prema gore da pogodite njezinu G točku. Želite li partnerici pokazati nešto novo i biti sigurni da vas nikad neće zaboraviti, isprobajte pozu ‘Slatko kajanje’. Neka žena legne na bok i podigne jednu nogu u zrak, a muškarac neka sjedne na koljena između njezine dvije noge. U ovoj pozi partnericu ćete 'pogađati' iz drugog kuta, nego u većini drugih poza što će stvoriti posve nov osjećaj - objašnjava Lester.

KNJIGA DANA Muškarcima je jako seksi kad se žena uzbudi dok ih zavodi

- Žene će obožavati i pozu ‘zavijajućeg zmaja’. Neka ona legne na trbuh i rukama se drži za pod, odnosno ‘visi s kreveta’ jednim dijelom tijela. Tako ćete imati bolji kut penetracije. Vi budite iza nje. Sličan osjećaj možete postići i dok stojite. Stavite njezine ruke uza zid, spustite joj gaćice, stanite iza nje i opustite se. Ovu pozu koristite kad ste toliko uzbuđeni da ne stignete doći do kreveta, kauča ili čak leći na pod - objašnjava.

'Gospodin Savršeni' pred samim je finalom, a tko je vaš favorit: Hana, Iva ili Aleksandra?

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 20.12.2018.

    Maladi oboje, sve prsti , iskre frcaju kad god i gdje god. Dodju djeca, umoran on, a jos kako ona. Cekas da djeca zaspu, krenes i djete se probudi.. dodje drugo pa ista stvar.. pa se djeca ili ono mladje uvali u krevet i tako ti to bude par godina. Sexa , a ni raznih poza ni na vidiku. Ako nemas 10 min da ti netko pricuva djete ne mozes se ni otusirati .. ako usput nesto bude na brzaka , dobro doslo a ako ne onda muskarac obicno nadje zenu zvan kuce i eto zasto pucaju brakovi, zasto se svi rastaju .. a za ove poze i g tocke mogu ljudi sa vecom djecom i ako zive sami jer u kuci gdje ima vise clanova nikad nisi opusten ni na 7,5 sec a kamoli 7,5 min..

  • slovenk@ 19.12.2018.

    Pa zar muski stvarno nemajo znanja oko "zadace" da im zene moraju pisat i knjige???🤔😁

  • aventin 19.12.2018.

    Svasta...zar nije najbolje spontano?A ne izmisljati ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare