To je to što me zanima!

'Žene, budite ponosne na svoje obline baš uvijek - ja jesam!'

Modna blogerica kaže kako nikad nije pokušavala smanjiti težinu. Poručuje svim ženama da prihvate svoje tijelo i s ponosom ga pokazuju jer je svaki čovjek jedinstven
Vidi originalni članak

Nadia Aboulhosn iz SAD-a je modna blogerica i plus size model. Bila je na mnogim naslovnicama i jako je ponosna na svoje obline. Kaže kako nikad nije pokušavala smanjiti težinu i poručuje svim ženama da prihvate svoje tijelo i s ponosom ga pokazuju jer je svaki čovjek jedinstven. Naglašava kako je pogrešno pokušavati se ugurati u manje brojeve odjeće samo zato što okolina to očekuje.

Ona svoje fotografije objavljuje na Instagramu kako bi pokazala da i punije žene mogu izgledati fantastično, ženstveno i seksipilno.

 

Idi na 24sata

Komentari 239

  • Pink_zg 16.02.2017.

    Ok, nismo svi isti, niti bi svi trebali biti mršavi ko štapići, ali ovo je ipak malo previše kila viška. Ajde da imaš kilu, dvije. Ma neka bude i 5, ali 25... Ni bi išlo.

  • andreich_1 23.08.2016.

    Ok, cura voli sebe, bravo za nju, ali zasto obmanjujete mladez!? Ona nije zena s oblinama, nego zena s viskom kilograma... da se ne izrazim bezobrazno. Monika Belucci je recimo zena s oblinama... necemo brkati pojmove!

  • Magdalena03 17.08.2016.

    Ova zenska je debeljuca ali izgleda fenomenalno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare