To je to što me zanima!

Žene glume orgazam radi sebe, a ne toliko zbog partnera

Mnoge žene priznale su da lažiraju orgazam zbog vlastitog straha od intimnosti, osjećaja nesigurnosti u seksu ili jednostavno žele da seks što prije za njih završi
Vidi originalni članak

Žene ne glume orgazam toliko da bi zaštitile osjetljivi ego svojih partnera koliko zbog svoje nesigurnosti i straha od intimnosti, otkrilo je istraživanje na Sveučilištu Temple na ženama u dobi od 18. do 32. godine. Orgazam tijekom seksa odglumi oko 60 posto žena, no problem nije samo njihov jer je oko 25 posto muškaraca također glumi orgazam.

Mnoge žene priznale su da lažiraju orgazam zbog vlastitog straha od intimnosti, osjećaja nesigurnosti u seksu ili jednostavno želje da to završi. Ipak, postoji i mala grupa žena koja to čini kako bi unaprijedila svoje seksualno iskustvo.

- Mali dio žena lažira orgazam kako bi povećale vlastito uzbuđenje i tako stvorile višu razinu seksualnog zadovoljstva - kaže Cooper.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • berislae2 09.06.2011.

    Hvala što ste me prosvijetlili....sad kad mi bude neka "cvilila" u autu,palim svjetlo i provjeravam...ako viče bez veze,poduzimam mjere!!!

  • crnaguja 08.06.2011.

    jel mi može netko objasnit kak to muškarac odglumi orgazam?? fakat mi nikad to nije bilo jasno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare