To je to što me zanima!

Ženi je narasla 'treća dojka' na leđima, 'bujala' je deset godina

Liječnici su priznali da je to najveća tvorba te vrste koji su ikad vidjeli. Nije im jasno zašto je 46-godišnja žena čekala toliko dugo da dođe u bolnicu na pregled
Vidi originalni članak

Izraslina nalik dojci na leđima joj je počela rasti prije otprilike deset godina, a intenzivnije bujati u zadnje tri godine, zato je i odlučila potražiti liječničku pomoć. Užasnuti viđenim liječnici su najprije vjerovali kako se radi o ogromnom zloćudnom tumoru, ali nakon biopsije zaključili su da se radi o dobroćudnom, odnosno o tvorbi punoj masnih stanica . Ženi ne spominju ime niti razloge zašto ranije nije došla na pregled. Kazali su samo da ima 46 godina i da je strastvena pušačica.

Pogledajte kako to izgleda u videu:

- Tumoru su dimenzije 19x17x6,7 centimetara i najveći je te vrste koji sam vidio. Obično rastu do deset centimetara. Moram priznati da je neobično što nije došla ranije, većina pacijenata uklonila bi ga ranije iz estetskih razloga. Ova žena je trenutno na listi čekanja za uklanjanje te tvorbe - rekao je Tunde Abdulsalam, liječnik iz Irske.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • BUBASVABA_4 11.09.2015.

    Nikakvo čudo što god konzumiramo od hrane sve je sama genetika ,brzi način življenja stres .Ovo nije jedini slučaj možda ima i gorih samo što se ne daje u javnost.

  • gogo3 11.09.2015.

    "na listi čekanja"? Valjda bu prije operirali one sa četiri kur...a..

  • - DAVOR - 11.09.2015.

    Nije nešto privlačno za oči al perverznjaci bi sad mogli u dogy stileu sisat sisu :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare