To je to što me zanima!

Ženski ormar nije potpun bez bijele muške košulje

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali su neki komadi odjeće vječni i bez njih se ne može. Poput, primjerice, uske minice koja datira iz '50-ih
Vidi originalni članak

Moda blijedi, stil je vječan, ta izjava Coco Chanel trebala bi biti smjernica svakoj ženi kod preslagivanja omiljenog joj kutka - ormara. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali su neki komadi odjeće vječni i bez njih se ne može. Poput, primjerice, uske minice. Prvu takvu suknju dizajnirao je Christian Dior '50-ih godina i još nije izašla iz mode. Drugi nezamjenjiv odjevni predmet je baloner. On je pojam elegancije još od Audrey Hepburn u “Doručku kod Tiffanyja”. A otkad je Angelina Jolie zamijenila imidž buntovne rokerice profinjenom damom, upravo je baloner njezin zaštitni znak. Treći klasični ženski odjevni predmet je muška bijela košulja. Može se kombinirati sa svime, a modni dodaci daju joj ležernu ili sofisticiranu notu. “Modni izum” Coco Chanel - mala crna haljina, spasit će vas kad vam zatreba instant-glamur. Ormar žene nezamisliv je i bez traperica, točnije nekoliko para istih. - Traperice su seksepilne i čedne u jednom - izjavio je YSL.

>>> Boje Oscara de la Rente
Barem dvije vunene haljine su nužnost svakog ormara jer su haljine općenito seksi. Ali ništa nije tako seksi kao lepršave ljetne haljine. Neka budu u bojama. Modni čarobnjak Oscar de la Renta  izjavio je: “Volim boje. Volim na ženi vidjeti odjeću koja 'vibrira’ od boja”. Poslušajte ga. Boje daju potrebnu živost svakoj odjeći.

>>> Kašmir i pismo-torbica
Vesta od kašmira još je jedan neizostavan komad. Taj fini materijal nosiv je na svemu, a najseksi je na goloj koži. Marame i šalovi su dodaci koje modne zaljubljenice brižno skupljaju jer osvježavaju i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, kao i pismo-torbica.

>>> Doza muške odvažnosti
Nijedan ženski ormar ne bi smio biti bez odijela. Žena u odijelu djeluje odvažno s dozom muške energije upakiranoj u neodoljivi seksepil. Pogotovo ako se ispod sakoa nosi samo grudnjak ili negliže bluza, a hlače su takvoga kroja da ističu guzu.

>>> Rublje Victoria’s Secret
Muškarcima je najseksi crno rublje, pokazala su istraživanja. Uz elegantno i sportsko rublje, nužno je imati nekoliko komada crnih gaćica i grudnjaka. Kao i barem dva prekrasna badića u kojima ostavljate bez daha poput onih Victoria’s Secreta.

>>> Dobre sunčane naočale su poput šminke. One su najnužniji modni dodatak, izjavila je dizajnerica Vera Wang.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare