To je to što me zanima!

Životinjski Uskrs u zagrebačkom Zoološkom vrtu: Lav i medvjed jedu pisanice, zeko traži čepove

Ove godine ZekoEko dovodi i Udrugu za oboljele od leukemije i limfoma iz Čakovca koji su pokrenuli akciju Plastičnim čepovima do skupih lijekova. Djeca i ZekoEko će od čepova graditi maštovite konstrukcije
Vidi originalni članak

Na Uskrsni ponedjeljak, 10. travnja, od 11 do 17 sati zagrebački Zoološki vrt organizira dvodnevno Zekanje, a domaćin će biti i ZekoEko.

VESELE USKRŠNJE DEKORACIJE Cica mace i pisanice za uskršnji top ugođaj: Kombinirajte ih u pastelnim bojama i s cvijećem

Ove godine edukativno-zabavni program ZekoEko dovodi i Udrugu za oboljele od leukemije i limfoma iz Čakovca koji su pokrenuli akciju Plastičnim čepovima do skupih lijekova. Djeca i ZekoEko od plastičnih čepova, u ponedjeljak 10. travnja u 13 sati, gradit će maštovite i kreativne konstrukcije na Edukacijskom trgu jer žele potaknuti odrasle da reciklažom u Hrvatskoj prikupe novac kojim se sufinancira liječenje oboljelih od leukemije i limfoma.

Program ZekoEko obuhvatit će ekološke radionice za djecu i roditelje, kazališne predstave, igre, nastupe dječjih zborova i plesnih skupina u organizaciji portala Wish.hr i Wish mama. 

Djeca će 10. i 11. travnja od 9.30 do 17 sati  uživati u darivanju pisanica stanovnicima zagrebačkog Zoološkog vrta, a kuhanim i punjenim jajima sladit će se lavovi, medvjedi, giboni, merkati i kapucini.

Upoznat će se i s radom Crvenih nosova i SOS sela Lekenik, a za igranje, edukativne radionice, predstave, pjesmu i ples zadužen je humanitarac i ekolog ZekoEko koji jedva čeka da djeca i roditelji upoznaju njegove prijatelje iz Udruge za oboljele od leukemije i limfoma, te da cijela Hrvatska počne skupljati plastične čepove za skupe lijekove. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare