To je to što me zanima!

Znate li koji su najljepši komadi odjeće ovog ljeta? Budi.IN zna

U novom broju mjesečnika Budi.IN, koji možete preuzeti samo uz 24sata u srijedu 20. lipnja, otkrivamo sve trikove samotamnjenja te najljepše komade odjeće
Vidi originalni članak

Kako pripremiti kožu za sunce, koju je hranu najbolje jesti po vrućinama, kako odjećom sakriti koji kilogram, a opet na plaži izgledati savršeno, kojim vježbama ćete najbrže istesati figuru... Zajedno s timom stručnjaka - Renatom Sopek, Ivicom Skokom, magistrom Mirjanom Brlečić te nutricionisticom Darijom Vranešić Bender - dajemo vam praktični vodič za sve što vam treba da budete lijepe i fit ovoga ljeta. U novom broju mjesečnika Budi.IN, čiji novi broj možete preuzeti samo uz 24sata u srijedu 20. lipnja, otkrivamo vam i sve trikove samotamnjenja te najljepše komade odjeće za vruće ljeto i nadolazeće glazbene festivale.

Zvijezda broja je princeza Catherine, još uvijek poznatija kao Kate Middleton. Ova 30-godišnjakinja je samo u godinu dana života na britanskom dvoru doslovce bacila u sjenu ostale članove kraljevske obitelji te postala prava princeza superstar. Obožavaju je jer je se ponaša skromno, sama se šminka i ne kupuje skupu dizajnersku odjeću, iako joj tako stilisti savjetuju.

U trećem broju Budi.IN-a donosimo vam i priču o tri najstajliš sestre u Zagrebu, te fotospecijal o svim dužinama suknji - je li doista danas u modi sve dopušteno ili modni bonton i dalje treba poštivati.

Otkrivamo i sve o 23-godišnjakinji koja stoji iza domaćeg brenda WGW, a malo će tko odoljeti trenutačno najzgodnijem muškarcu na planeti - Michaelu Fassbenderu.

Dita Von Teese dala nam je ekskluzivni intervju i otkrila svoje beauty tajne...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ZMIJA1 19.06.2012.

    znam ja! plisirane haljine i neonske boje

  • be yourself 19.06.2012.

    Kata je prelijepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare