To je to što me zanima!

Žuta je hit boja ovogodišnje sezone koja ističe osunčani ten

Najefektniji modni komadi i dodaci ove godine dolaze u žutoj nijansi. Boja sunca i topline osigurat će da se istaknete u okolini i izrazite optimističnu prirodu u vrućim danima ljeta
Vidi originalni članak

Boja proljeća i ljeta svakako je žuta. Odlično ističe brončani ten, vesela je i lepršava, a stoji svakoj silueti. Svijet visoke mode i ove je godine predstavio prekrasne kreacije u žutim nijansama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sreća, sunce i dobro raspoloženje je ono na što žuta boja većinu asocira. Često je omiljen izbor pustolovnih i mudrih pojedinaca. 

Upravo je Heidi Klum zasjala u prekrasnoj žutoj haljini na crvenom tepihu ovogodišnjeg Kanskog filmskog festivala, a kreaciju potpisuje libanonski dizajner Zuhair Murad.

High street brendovi uvijek prate trendove visoke mode tako da žute u kolekcijama ove sezone ne nedostaje. Pored haljina za večernje, ali i dnevne poslovne kombinacije tu su topovi, suknje i modni dodaci koji će oživjeti svaku kombinaciju. 

Žuta boja ima tendenciju da podigne raspoloženje i čini vas usredotočenijima. Ova topla i vesela nijansa stvara osjećaj vedrine i razigranosti te je pogodna za aktivne pojedince. 

U RAZNIM BOJAMA Spoj udobnosti i ljepote: Super kombinacije sa širokim hlačama

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • beba maza 29.05.2023.

    Žuta boja je boja sunca i vezuje se uz radost , sreću , intelekt i energiju . :-)

  • force👑 29.05.2023.

    Volim sve što je u žutoj boji

Komentiraj...
Vidi sve komentare