To je to što me zanima!

Ljetna blic akcija u Meblu do 30. lipnja - popusti do 40%

Popusti u Meblu su čak 40% na vrtni asortiman, 30% na garniture za sjedenje, 20% na krevete madrace, ormare te 10-15% na ostali asortiman, sve samo od 26.6 do 30.6.!
Vidi originalni članak

Pozivamo vas da u periodu od 26. do 30.06.2012. u Meblu iskoristite poseban ljetni popust od 20 do 40% na slijedeće kategorije proizvoda:

VRTNI NAMJEŠTAJ - 40% - Tikovina je posebno izdržljivo egzotično drvo pretočeno u namještaj za vrt, vrlo je trajna i otporna na vlagu. Stoga se upotrebljava u izradi brodova, kao i namještaja za vanjske prostore. Vrtni namještaj od eukaliptusa otporan je na vlagu, toplinu i hladnoću. Rasklopivi stolci, stolovi, ležaljke, stolići samo su dio bogatog asortimana vrtne ponude Mebla -  do 30.06. uz čak 40% popusta!

SJEDEĆE GARNITURE DELTA SALOTTI, FEYDOM I DONA - 30%
Meblo sjedeće garniture su iznimno kvalitetne, u širokom asortimanu od trosjeda,dvosjeda, fotelja, preko kutnih garniture, s dodatkom ležaja, relax pozicija, produžetaka, polukuteva, u tkanini ili koži, u dimenzijama po izboru. Kako je dnevni boravak često dio blagovaone i otvorenog dnevnog dijela stana, garniture je bojom I dizajnom potrebno uskladiti sa ostalim namještajem, tepisima, dekorima, za što je na raspologanju bogat izbor tekstilnih i kožnih presvlaka.  Posebnan naglasak stavljamo na multifuncionalne garniture z linije Feydom koje se jednostavnim prerasporedom pretvaraju u ležaj, a neki modeli imaju i spremište (Bonbon, Vega-Z).

KREVETI, MADRACI, ORMARI - 20%
Meblo spavaće soba su lijepe i funkcionalne, opremljene ugradbenim ormarima po mjeri, krevetima sa dodatnim spremištima i ladicama, a posebna pažnja se poklanja odabiru madraca, koji moraju biti prilagođeni osobi koja ga koristi, kako bi spavanje bilo istinskoj u funkciji odmora i zdravlja. Iskoristite navedene pogodnosti i do 30.06 posjetite najbliži Meblo salon ili obavite kupnju jednim klikom na Meblo web shop.

Idi na 24sata