To je to što me zanima!

Ljeto na Bundeku je počelo, uživajte u kinu na otvorenom (PR)

Nestabilna vremenska prognoza nije preplašila filmoljupce koji su sinoć pod otvorenim nebom uživali u filmskim spektaklima u tri kina. Pridružite im se ovoga tjedna i vi!
Vidi originalni članak

Griješite ako mislite da se ne možete zabaviti jer trenutačno ne partijate u nekom klubu na novaljskom Zrću. Mnogobrojni posjetitelji zagrebačkog Bundeka u nedjelju nisu zažalili jer su ondje odlučili potražiti akciju. 

Ljubitelji filmova gledali su u Zaba ljetnom kinu povijesno akcijski spektakl „Apocalypto“ redatelja Mela Gibsona. Nekoliko metara dalje u dm ljetnom kinu prikazivao se „Avijatičar“ proslavljenog američkog redatelja Martina Scorsesea. A u kinu 24sata & soundset prikazivala se prerada kultnog vesterna „U 3:10 za Yumu“ . U filmu Russel Crowe i Christian Bale poput pravih junaka Divljeg zapada žvaču duhan i brzi su na okidaču. 

Posjetitelji su u SMS nagradnoj igri sami birali što će gledati, a izbor vesterna kao jednog od filmova najbolji je pokazatelj kako je taj žanr opet u modi. Projekcije su počele u 21 sat, a Zagrepčane je od 19 sati u Karlovačkom party corneru zabavljala simpatična DJ-ica i radijska voditeljica Ivi Derniković koja je zanat DJ-ice pekla na mnogobrojnim tulumima kad je njenim prijateljima dosadilo puštati glazbu. Ne pati od treme, a posjetitelji su imali priliku vidjeti koliko je njen nastup opušten kad je zaplesala s mališanima. 

Slušam raznu glazbu, a večeras sam za publiku pripremila set hitova iz 80-ih, pa do najnovijih pjesama koje haraju top ljestvicama

kaže Ivi. 

Glasna glazba nije smetala ljubiteljima sedme umjetnosti jer su se nakon 21 sat zvučnici gasili, a posjetiteljima željnim plesa davali su bežične slušalice iz kojih su prštali zarazni hitove Seala, Dine Dvornika i drugih. Organizatori i pokrovitelji su se pobrinuli i da posjetitelji s Bundeka ne odu praznih ruku ili džepa. Naime 15 najbržih koji su slali SMS i birali film osvojili su prigodne darove Zagrebačke banke, dm-a, 24sata i Soundseta, a znalci koji su se okušali u radijskom kvizu FILMOPIJA osvojili su Karlovačko V.I.P tretman, tj. hladnjak Karlovačkog, dekicu i Kviki grickalice. Ljeto na Bundeku se nastavlja već večeras kada gledatelji od 21 sat mogu uživati u melodrami Djevojka od milijun dolara, romansi između strasti i razuma te crnoj komediji Ševac i njegov pjevac.

Idi na 24sata