To je to što me zanima!

Bokser Koda trogodišnje dijete spasio od ugriza opasne zmije

Koda je udomljen pas. Od kada je došao u novu obitelj to joj višestruko vraća. Pogotovo se vezao za dječaka kojeg prati u stopu i pomaže mu kad god može
Vidi originalni članak

Svakoga dana svjedoci smo nevjerojatnih priča u kojima su kućni ljubimci glavni junaci. 

Glavni junak današnje priče jest pas bokser Koda koji je spasio trogodišnjeg djeteta, upozorivši obitelj da se u dvorištu nalazi zmija. Dogodilo se to prošlog tjedna u Georgiji. 

Lajanjem upozorio na opasnost

Prema pisanju portala lifewithdogs.tv svaki kut kada je dječak pokušao pristupiti svom biciklu ljubimac ga je u tome spriječio. Kao što bi napravilo svako dijete psa je tužio mami.

- Izašla sam u dvorište da vidim o čemu je riječ. Koda se ponašao čudno i lajao je kao nikada prije - ispričala je medijima dječakova majka. 

Ubrzo je saznala razlog neobičnog ponašanja obiteljskog ljubimca.

Zmija završila tragično

 Ispred gume od bicikla ležala je sklupčana zmija. Pas se opet postavio između dječaka i bicikla te nastavio lajati i režati na zmiju sve dok ga zajedno s djetetom majka nije sklonila u garažu.

Zmija je, kako to obično biva u ovakvim slučajevima završila tragično. 

Napomenimo da je Koda udomljen pas, a od kada je došao u novu obitelj to joj višestruko vraća. Pogotovo se vezao za dječaka kojeg prati u stopu i pomaže mu kad i kako god može.

Za kraj recimo da zmije, čak i u ovakvim situacijama ne pokušavate loviti i ubijati jer vas mogu ugristi. Kako prepoznati otrovnu zmiju pisali smo OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bettyboop25 09.05.2013.

    Bokser je zaslužio pohvalu,jer je spasio dječaka od ugriza zmije.! P.S: Kao dijete imali smo boksera,nitko nam nije smio blizu prići jer je on to dao do znanja.!

  • DebeliMile 09.05.2013.

    Često se pitam čime smo to zaslužili? Pa nismo mi toliko dobri prema psima da bi nam toliko vraćali

Komentiraj...
Vidi sve komentare