To je to što me zanima!

Bravo za HGSS: Na području Stankovaca iz jame spasili psa

Hrvatska Gorska služba (Zadar) u subotu je putem Centra 112 zaprimila dojavu da se u jami Golubinka u blizini Bile Vlake, na području Stankovaca čuje pseći lavež.
Vidi originalni članak

Hrvatska Gorska služba spašavanja u subotu je putem Centra 112 zaprimila dojavu da se u devet metara dubokoj jami Golubinka u blizini Bile Vlake, na području Stankovaca čuje pseći lavež.

Kako pišu na svojim stranicama iz Zadra su odmah na teren poslali  dva spasioca kako bi pomogli i životinju izvukli van. Akcija spašavanja završila je u 12 sati i 40 minuta,pas je napojen i pušten na slobodu.

-  Vjerovat ćemo da je pas sam upao i da će ga gazda, kad se pas vrati kući prihvatiti jer ono drugo, da je namjerno bačen, ne možemo niti zamisliti - poručuju iz HGSS - a.

Zanima nas: Da li zaista misite da je pas u rupu upao sam ili mu je pak u tome pomogao čovjek?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Timmy2 18.08.2013.

    Ne vjerujem da je pas upao u rupu,mislim da je netko mu "pomogao".! Svaka čast GSS-u jer oni to zaslužuju.! Što će biti sa psom teško je uopće nešto reći.?

  • pupoljak 18.08.2013.

    Poznavajući koliko kod nas ima ne odgovornih vlasnika pasa i kojima psi služe samo za zadovoljštinu svoga ega, a poslije ga odbace, ne vjerujem da je pas sam završio u jami.

  • SlavicaKožul 18.08.2013.

    Nije mi jasno kako su to oni PUSTILI PSA NA SLOBODU. Ako je pas čipiran zna se ime vlasnika, neka dođe po njega, a ako nije čipiran, kako ga mogu pustiti na ulicu da luta. U jamu je mogao i sam upasti a i da ga je netko bacio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare