To je to što me zanima!

CACIB vikend: U Zagreb dolazi čak 2000 pasa iz cijelog svijeta

Središnji događaji održati će se u subotu i nedjelju. Na dvije izložbe 2000 pasa iz 25 država svijeta natjecati će se za titule hrvatskih ili međunarodnih prvaka u ljepoti
Vidi originalni članak

Specijalnom izložbom pasa u Hrvatskoj poznatijih kao 'džepnih' među koje spadaju pasmine poput Bichona, pekinezera, francuskih buldoga, mopseva, Shih Tzua i mnoge druge ovoga petka od na Zagrebačkom velesajmu u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza počinje bogati pseći vikend. 

Središnji događaji održati će se u subotu i nedjelju od 9.45 do 17 sati. Čak dvije tisuće pasa iz 25 država  na dvije odvojene CACIB izložbe  natjecati će se za titule hrvatskih ili međunarodnih prvaka u ljepoti. Na kraju svakog dana održati će se izbor pobjednika koji odnosi titulu rezerviranu za samo jednoga psa na izložbi - Best in Show. 

Kao i svake godine posjetitelje osim natjecateljskog dijela očekuje raznovrstan program. 

U subotu od 12 sati u dvorani Hvar će se održati okrugli stol 'Tornjak – hrvatska autohtona pasmina' na kojem će uz predavače HKS-a sudjelovati stručnjaci s Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, kinološki suci, uzgajači, a raspravi se mogu pridružiti svi zainteresirani. 

Također, tijekom izložbe očekuje se i show u kojem će sudjelovati spasilački, vojni, policijski i psi članovi Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča slabovidnih osoba i mobilitet.  Kako je bilo prošle godine možete vidjeti u galeriji iznad članka.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • MALI IVICA_1 08.03.2013.

    Ovi vile svoje pse? Pa kako to izgleda kad ih mrze?

  • bubica3 08.03.2013.

    onaj bobtejl mi je presladak, sav raspuhan ko maslacak! :-)

  • dario1 07.03.2013.

    Nema lijepih i ružnih pasa.Svi su lijepi!Jako ne volim kada ljudi misle da su čistokrvni psi pametniji,bolji,ljepši,te općenito,da više vrijede...

Komentiraj...
Vidi sve komentare