To je to što me zanima!

Cool ljetna galerija ljubimaca: I vaš ljubimac može bit zvijezda

Kako bi svim čitateljima vaš ljubimac ili više njih uljepšali ljeto pozivamo vas da u sklopu rubrike Daj šapu uploadate fotke koje ilustriraju kako ljubimci provode ljeto
Vidi originalni članak

Kućni ljubimci svih veličina i boja imaju nešto zajedničko - uvijek su tu kada ih trebamo, pogotovo kada nas treba nasmijati.

Kako bi svim našim čitateljima vaš ljubimac ili više njih uljepšali ljeto pozivamo vas da posjetite rubriku Daj šapu i Uploadate fotografije koje ilustriraju kako vaši ljubimci provode ljeto.

Kupanje u moru, rijekama i/ili jezerima, vrtnim bazenima, ludi provod na plaži, u čamcu, na luftiću, sa sunčanim naočalama, igra s prijateljima na livadi, uživanje u slasnim ljetnim osvježenjima poput vode, voća, romantični zalasci sunca ( s životinjama)... 

Sve su to prigode kao stvorene za fotkanje ljetnih fotografija. Naravno, ljetni selfiji vas i vaših ljubimaca više su nego dobrodošli.

( U galeriji se nalaze ljubimci koji su nam ljeto uljepšavali prošlih godina)

Sve što trebate napraviti jest posjetiti rubriku Daj šapu, registrirati se i uploadati fotke

I vaš ljubimac može postati zvijezda ljeta.

Hvala unaprijed

Napomena:

Naravno, sigurnost i zdravlje ljubimaca neka budu na prvom mjesto. Iz tog razloga neprimjerene fotografije poput onih na kojima psi piju alkohol i slične nećemo objavljivati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare