To je to što me zanima!

Daj šapu: Johnny je slavonska duša od psa! Upoznajte ga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Johnny je Slavonac, zlatni retriver! Živi u jednom malom lijepom selu u Antunovcu kraj grada Lipika. U selu je omiljen i svi mu prilaze. Upoznajte dušu od psa
Vidi originalni članak

Rubrika Daj šapu rezervirana je za vaše ljubimce. Čitateljica Tanja uploadala je filmić svog psa koji nas je oduševio te smo odlučili predstaviti njezinog psa. 

Pozivamo vas da i vi OVDJE uploadate fotke i filmove vaših pasa. Možda i oni postanu medijske zvijezde.

Johnny je Slavonac,zlatni retriver!  Živi u jednom malom lijepom selu u  Antunovcu kraj grada Lipika. U selu je omiljen i svi mu prilaze.

- Obožava šetati, trčkarati, a najviše kad se navečer društvo okupi kraj stare škole, on jedva čeka da se kraj nekoga ugura i da ga se mazi. Nekad ga moram dugo buditi da idemo kući - opisuje svog ljubimca čitateljica Tanja. 

Dodaje kako Johnny od igračaka najviše voli loptice i razne gumene igračke koje svaki dan vuče po dvorištu.

- Čim izađem iz kuće odmah dotrči s nekom igračkom i želi da se igramo. Da ne napominjem da tu imamo i kojekakve druge zanimacije koje on sakuplja i nosi - od kamenja do grančica koje uvijek gricka. U selu ima puno pasa i sa svima je u najboljim seoskim odnosima - nastavlja Tanja.

Misli da mu je najbolja prijateljica Lou, ženka zlatnog retrivera, s njom se jako voli igrati. 

- S obzirom na to da je Lou starija od njega mislim da već sada rastu simpatije - zaključuje vlasnica ovog simpatičnog psa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 08.11.2014.

    Zlatni retriveri su meni najmiliji psi,dobrice,kao i ovaj pesek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare