To je to što me zanima!

Dan zaštite životinja: Dođite na Bundek, očekuju vas pokloni!

Zvjerinjak, ekskluzivna trgovina za kućne ljubimce povodom Međunarodnog dana zaštite životinja vlasnike ljubimaca časti poklonima iznenađenja. Dođite na Bundek!
Vidi originalni članak

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba kao i svake godine sudjeluje na obilježavanju Međunarodnog dana zaštite životinja koji će se održati u subotu 5. listopada na Bundeku od 12 do 17 sati.

Sa svojim info pultom pridružit će im se i Zvjerinjak, ekskluzivna trgovina za kućne ljubimce koja je za sve koji udome psa iz Dumovca pripremila poklon - PRO PAC SUPERPREMIUM hranu za pse, za srednje i velike pasnime.

Udomitelji pasa također će postati članovi Zvjerinjak kluba, čime ostvaruju pravo na dodatne popuste.

POSEBNA PONUDA ZVJERINJAKA

Što vas očekuje na Bundeku?

Pripremljen je zabavan i edukacijski program namijenjen svim uzrastima, atraktivan štand, revija udomljenih pasa, dječji kutić, kreativna radionica, facepainting, vrtić sa psićima. Za sudionike revije udomljenih pasa pripremljene su nagrade, kao i za djecu koja će sudjelovati u natjecanju za najljepši crtež.

Na Bundeku će se uoči prve revije pasa uručiti nagrada volonteru/ki godine. Ovom nagradom se želi pokazati koliko azil Dumovec cijeni njihov trud i vrijeme koje ulažu kako bi uljepšali boravak napuštenih životinja u skloništu.

Azil Dumovec se nada rekordnom broju udomljavanja i u narednim mjesecima, uspješnom promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca kako bi Grad Zagreb postao grad u kojem svi kućni ljubimci imaju svoj dom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ziva66 02.10.2014.

    udomili smo psa, ali kojeg smo našli. nemam dobra iskustva sa Dumovcem ....možda dođem

  • Timmy2 03.10.2013.

    Vrtić sa psićima. Tu bi ostala duže vrijeme.Volim male peseke. P.S: Kako sam svaki dan na 24 ljubimci,zaključujem da se kod nas mijenja odnos prema životinjama.Bilo je i vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare