To je to što me zanima!

Dirljiv susret: Kralj lavova prvi put upoznaje svoje troje djece

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kao pravi kralj, lav Zawadi Mungu u početku je bio rezerviran na pokušaje svoje troje djece da ga razvesele. Ipak, na ovako dirljiv susret nije mogao ostati ravnodušan. A vi?
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 7

  • DebeliMile 11.03.2014.

    Arsta! Što god tebe nešto boljelo činjenica je da nekoga prozivaš, a u krivu si. Baš kao što je tu netko napisao lav u zoo vrtu koji živi u klimatiziranom prostoru, svaki dan dobiva jesti, piti i ima osobnog veterinara nema potrebe jesti svoje mlade.

  • hvala bogu što sam ateist 11.03.2014.

    Očito je da je znanje o lavovima autor članka crpio iz "Lion Kinga" te ga bogato nadopunjavao iz slikovnica i bojanki, no usudila bi se reći da je realnost lavljeg života ipak nešto različitija. Mada ih se smatra kraljevima životinja njihov kraljevski život u divljini Afričke savane je gola borba za preživljavanje. Ovaj bezbrižni uredno počešljan, namirisan i dobro najedeni tatica lav i njegova obitelj u oregonskom zoou žive u klimatiziranoj nastambi s pet zvjezdica koju se dva puta dnevno čisti i okruženi su luksuzom. Poznavajući Amerikance vjerovatno u nastambi imaju i jakuzi, tjedno idu na kozmetičke tretmane i barem jednom tjedno ih posjećuje veterinar, a za razliku od svojih slobodnih afričkih rođaka koji za svaki svoj zalogaj doslovno riskiraju život i koji vrlo često jedu i strvine hrane se prvoklasnom svježom junetinom.

  • Arsta_1 11.03.2014.

    bravo debeli mile, sad si me prosvijetlio. ti da si malo manje htio ispasti pametan shvatio bi da me boli ona odlje stvar jesu u zološkom ili nisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare