To je to što me zanima!

Dječak dobio psa: Pogledajte kako je reagirao kad je shvatio

Cijeli život dječak je maštao o psiću, a kad ga je konačno dobio nije mogao sakriti suze. Nadamo se da je pas došao u dobre ruke i da ga neće tretirati kao igračku
Vidi originalni članak

Imati kućnog ljubimca, pogotovo psa želja je većina djece. Znajući o kakvoj odgovornosti se radi mnogi roditelji, ma kako želja djece bila velika istu nikad ne ispuni.

 Andrew je imao sreće i dobio je psa, a njegova reakcija dirnula je mnoge širom svijeta. Nadamo se da mu pas nikad neće dosaditi i da će se prema njemu, zajedno s roditeljima odnositi odgovorno - kao prema psu, a ne prema igrački.

Ovaj primjer iskoristili bi da roditelje koji razmišljaju djeci nabaviti psa upozorimo kako je riječ o životinji koja živi najmanje 10 godina. Koja dok ne nauči drugačije piški po stanu, uništava odjeću, obuću, namještaj, laje i cvili. Koja traži pažnju 24 sata na dan. 

Većinu vremena o psu će se morati brinuti roditelji, a ne djeca. Ne zato što ne žele, već zato što će imati druge obaveze ( škola, učenje, prijatelji, praznici, izlasci....).

Prije nego djetetu nabavite ljubimca pogledajte oči tužnog napuštenog psa.Budite odgovoran vlasnik i ne dozvolite da i u njima vidite suze.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare