To je to što me zanima!

Dobro nas pogledajte: Ništa nam ne nedostaje, osim doma

Svakoga dana svjedoci smo napuštanja sve većeg broja pasa i mačaka. Oni nisu 'ljubimci s greškom'. Njihova jedina 'mana' je što su došli u ruke pogrešnih vlasnika.
Vidi originalni članak

Svakoga dana svjedoci smo napuštanja pasa i mačaka. Oni nisu 'ljubimci s greškom'. Njihova jedina 'mana' je što su došli u ruke pogrešnih vlasnika.

Koliko god se trudili, privremeni udomitelji koji brinu o njima nikada im neće moći osigurati pažnju koju bi dobili kao obiteljski ljubimci. Ako razmišljate o nabavci psa ili mačke razmislite o udomljavanju. Zašto?

Spašavanjem života postat ćete heroj, barem u očima životinje kojoj dajete drugu priliku. Besplatno ćete dobiti najodanijeg prijatelja koji će u vaš život donijeti puno sreće i veselja. Neće vam slomiti srce ili okrenuti leđa. Sve što mu date vratit će vam višestruko.

Napomena: Pse i mačke ne uzimajte iz sažaljenja, već samo ako ih mislite prihvatiti kao članove obitelji za koje treba imati vremena, prostora i novca.

Pozivamo vas da posjetite rubriku Udomi me i pomognete nam u udomljavanju pasa i mačaka

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 22.06.2015.

    Rijetko kada nisam na rubrici"Udomi me",jer udomili smo ja i moja obitelj jednu macu i tri psa.Gledam ih s tugom u očima.Znam da nije lako udomiti te nesretne životinje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare