To je to što me zanima!

Dokazao da je najbolji prijatelj: Vlasniku pomogao da preživi

Herbert Schutz obilazeći svoje imanje zaletio se automobilom u drvo. Četiri dana bespomoćno je ležao zarobljen u automobilu. Svojim tijelom grijao ga je pas Boydy
Vidi originalni članak

Pas je najbolji čovjekov prijatelj. Dokazuje to i sljedeća priča koja se prošlog tjedna dogodila u Novom Južnom Walesu (Australija).

Herbert Schutz (76), obilazeći svoje imanje zaletio se automobilom u drvo. Prema pisanju Dailytelegraph.co.uk četiri dana i četiri noći bespomoćno je ležao zarobljen u automobilu. 

Da nešto nije u redu shvatila je njegov kćer koja oca nikako nije mogla dobiti na telefon. Zamolila je susjeda da obiđe imanje i vidi da li je s njezinim ocem sve u redu.

- Vidio sam automobil, ali njega nije bilo. Onda sam ga čuo kako priča sa svojim psom. Nije mi bilo jasno gdje je. Približivši se automobilu shvatio sam što se dogodilo - ispričao je susjed medijima.

Bolničari koji su došli na mjesto nesreće, nakon pregleda ustanovili su da starac ima slomljena rebra i zdjelicu. Nije im bilo jasno kako je u takvom stanju preživio četiri dana bez hrane i vode. 

Spasio ga je njegov australski kelpie Boydy koji je cijelo vrijeme bio uz njega. Konkretnije, pas je ležao na njegovim prsima grijući ga svojim tijelom. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bettyboop25 19.04.2013.

    Bravo Boydy,koliko smo puta pročitali ovakvu vijest.! Oni su zauvijek najbolji prijatelji.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare