To je to što me zanima!

Dva psa brutalno izgrizla ženu! Policija ih ubila na licu mjesta

Dogodilo se to u Chicagu. Video prikazuje brutalan napad pasa. Prolaznici koja leži nisu uspjeli pomoći niti njihovi vlasnici. Stvar je kako doznajemo riješila policija
Vidi originalni članak

Martin Hellwig, ravnatelj policije u Chicagu nakon incidenta  izjavio je kako su policajci bili prisiljeni pucati i na ulici ubiti dva psa.Događaj je to koji se dogodio prije nekoliko dana.

Morali ubiti agresivne pse

 Tri policajca odgovorila su na poziv i izašla na mjesto događaja. Stigavši vidjeli su  scenu u kojoj dvoje ljudi, uključujući i vlasnike bezuspješno pokušavaju pomoći  55-godišnjoj prolaznici koju brutalno napadaju dva američka bulldoga.

 Koliko god se oni trudili (što prikazuje video)  psi su se uvijek vraćali šokiranoj žrtvi. Pogotovo uporan bio je jedan pas. Kad nisu mogli vlasnici, pse su zaustavili policajci. Prema pisanju portala nj.com bili su prisiljeni pucati na pse. 

Kako je uopće došlo do napada? 

Vlasnik očito agresivnih pasa ostavio je otvorena vrata dvorišta, što su oni iskoristili i napali prolaznicu izgrizavši je po glavi, nogama, trbuhu i desnoj ruci. Cijeli napad snimio je prolaznik.

 Mnogi od vas s razlogom će se zapitati zašto i on nije krenuo pomoći napadnutoj ženi? Nakon što je identificiran izjavio je da je bio šokiran te se bojao da ga životinje ne ozlijede.

Psi su završili kako su završili. Zanima nas: Kako bi vi kaznili vlasnike agresivnih i opasnih pasa?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PieroKastullo 23.10.2014.

    Zasto policija nije upucala ovo troje delikvenata,isto su napravili ko ti psi. Ivanu Gabrić (68) iz Osijeka brutalno je metalnom šipkom pretukla 14-godišnjakinja Troje maloljetnika pokušali su opljačkati staricu iz Osijeka. Dječaci su držali stražu dok ju je djevojčica tukla metalnom šipkom pokušavajući joj uzeti torbu. Nasilje nad ženama Premlaćivanje je organiziralo troje maloljetnika. Naime, dok je bezosjećajna djevojčica udarala staricu šipkom i pokušavala joj oteti torbicu, dvojica su mladića na uglu čuvala stražu, piše Jutarnji list. Starica je napadnuta proteklog tjedna u četvrtak u Biđskoj ulici, u blizini svoga doma. Delikventi su ugledali baku dok je oko 13.30 sati izlazila iz trgovine, a ubrzo je pao dogovor da je opljačkaju i otmu joj torbicu. Nesretna je žena mirno hodala prema kući, no u Biđskoj ulici sustigla ju je djevojčica. "Iako mi je policija rekla da je riječ o razbojništvu, ja i dalje mislim da nisam napadnuta zbog torbice, nego iz obijesti, čini mi se čak da me htjela ubiti", priča baka Ivana, koja se, srećom, uspješno oporavlja, iako još osjeća bolove po cijelom tijelu. Staroj ženi, dodaje, torba se može lako uzeti s ramena, dovoljno ju je samo odgurnuti, za to nije potrebno nositi debelu šipku sa sobom. "Kada sam ju ugledala među šest osoba na prepoznavanju u policiji, zahvalila sam i njoj i Bogu što me nije udarala više puta po glavi jer inače danas vjerojatno ne bih bila živa", istaknula je. Torbu joj napadačica nije uzela, nego je bez plijena pobjegla kada se Ivana počela braniti i vikati. Zbog razbojništva u pokušaju, protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku, prenosi index.hr.

  • PieroKastullo 23.10.2014.

    Naravno da nitko nece reci da mu je drago sto su dva psa izgrizla doticnu gospođu,i naravno da je to za osuditi,jer se dogodila nesreca.Kakve su to gluposti reci da ako je pas agresivan onda je takav i njegov vlasnik.To se dogodilo zbog nepaznje,na kraju krajeva gazda je pritekao u pomoc,ali tko poznaje kako reagiraju ostri psi,skoro je nemoguce odvojiti ih kada su u nekom afektu.Naravno da nitko to nije zelio,ali je izmaklo kontroli. Cudi me kad kriminalci ,lopovi ,narkomani izmasakriraju starce,zene ili djecu,zasto ih policija ne upuca kao ova dva psa.Onako da im puca u glavu ko zadnjim gamadima sto vjerovatno jesu.Zastoooo aaa. Zasto se tako ne reagira kad Koker Spaniel izgrize ljude,zasto se ovako ne pise kad Doberman Pincher izgize ljude.Vjerovatno zato jer te pse imaju dame ili gospoda iz visokih krugova intelektialaca.Naravno ne moze se onda pljuvati po njima,jer su oni uvazeni ljudi iz grada. Zasto ovo govno nisu utamanili ko pse o kojima se prica sa gađenjem. http://www.ezadar.hr/clanak/muskarca-sipkom-pretukao-27-godisnjak

  • ciara88 22.05.2013.

    Žalosno je što se vlasnik boji vlastitih pasa. I tko je tu kriv? Zbog koga su psi takvi bili? zbog čovjeka naravno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare