To je to što me zanima!

Dva psa i dvije mačke u 'čopor' primili malu bebu! Pogledajte

Sudbina je Astru i Aty-a ponovno povezala. Povezala ih je kada su, oboje ranjeni, stigli u stacionar Noine arke, povezala ih je kada su se oporavili i dijelili boks ...
Vidi originalni članak

Astra se sada zove JahJah (izgovara se ĐaĐa), a Aty je ostao Aty, početak je to priče objavljene na Facebook stranici udruge Noina Arka koja govori o prijateljstvu bebe i životinja.

U kolovozu 2009. obitelj je iz Noine arke prvo udomila Astru, tada 'dvoipolgodišnjakinju'. Preseljenjem na selo, u drvenu kuću s velikim dvorištem pala je i odluka da će Astra dobiti pseće društvo, još jedan dlakavac koji nije udomljen dobiti će dom .

Obitelj se ponovno uputila u Noinu arku u lipnju 2012. i čula kako je Aty, nekadašnji „cimer“ Astre u Noinoj arci, još u našem prihvatilištu. I tako je pala odluka – tada četverogodišnji Aty dobio je novi dom. 

Sudbina je Astru i Aty-a ponovno povezala.  Povezala ih je kada su, oboje ranjeni, stigli u stacionar Noine arke, povezala ih je kada su se oporavili i dijelili boks u prihvatilištu, pa i 2012. kada se Aty pridružio Astri u njezinom domu.

Tada su se u obitelj s dva psa udomile, jedna po jedna, i dvije mace. S Astrom i Aty-em dijele jastuke, krevete, posudice za hranu, dvorište, jezerce, šumu - i suživot je savršen. 

Prije dva mjeseca obitelj je dobila bebicu , a svih četvero 'dlakavaca'  prihvatili su je objeručke (ili se kaže četveronožno?!) u svoj sretan čopor.

Podržite rad udruge Noina Arka na Facebooku

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare