To je to što me zanima!

Guinnessov rekord: Mačak s najdužim krznom na svijetu!

Pobjedniku čestitamo, kao i njegovim vlasnicima koji su ga udomili nakon što postao nepoželjan. Uz napomenu: ' Tužni su domovi bez životinjskih dlaka!'
Vidi originalni članak

Pukovnik Mijau (Colonel Meow) dvogodišnji je križanac himalajsko - perzijske mačke koji zajedno s vlasnicima, Anne Marie Avey i Eric Rosario živi u Los Angelesu. Na prvi pogled riječ je o mačku poput svih drugih.

 Ipak,  'pukovnik' se svojim mačjim prijateljima može pohvaliti titulom mačke s najdužim krznom na svijetu  (22,97 cm).

Zahvaljujući njoj ovaj mačak uvršten je  u Guinnessovu knjigu rekorda za 2014. godinu kao mačka s najdužim krznom na svijetu. Njezine mjere potvrdila su tri nezavisna veterinara na uzorku 10 dlaka.

- Doslovno sve u kući puno je dlaka, uključujući i nas, automobil... Imam osjećaj kao da ću vječno usisavati - izjavila je vlasnica mačke, naglasivši kako je i bez ove titule njezin mačak najbolji na svijetu, iako ga mora češljati tri puta tjedno.  

Napomenimo, da je ovaj mačak poznat i po svojoj Facebook stranici sa 186 tisuća fanova ( u trenutku pisanja teksta) te YouTube kanalu  s milijunima pregleda. 

Pobjedniku čestitamo, kao i njegovim vlasnicima koji su ga udomili nakon što je bivšim vlasnicima postao nepoželjan. Uz napomenu: ' Tužni su domovi bez životinjskih dlaka!'  

Slažete li se?

Idi na 24sata

Komentari 2

  • TIHOKARLO 05.09.2013.

    Prekrasan macak, ima srece da ga vlasnici paze i maze. Obicno macke imaju problema sa guzvama dlake kad se ciste, nije ni cudo da ga vlasnica cetka toliko puta. Bas se drzi ko pravi Pukovnik, samo je zgodniji od vecine.

  • Timmy2 31.08.2013.

    Pukovnik Mijau je prekrasan,ali ipak bih ga malo ošišala,znam onda to ne bi bilo to.! :- )))

Komentiraj...
Vidi sve komentare