To je to što me zanima!

Čak 43 psa hitno trebaju vašu pomoć ili će bit eutanazirani!

Sklonište za nezbrinute životinje Lič u petak 15. studenog posjetila je veterinarska inspekcija te utvrdila kako se u njemu nalazi previše pasa čija sudbina je neizvjesna
Vidi originalni članak

 Djelatnici ovog azila koji se nalazi u Gorskom Kotaru čekaju službeni zaključak i rješenje Veterinarske inspekcije, a nakon što ga dobiju  imati će 15 dana da udome  ili  eutanaziraju 43 zdrava psa. 

- Morati ćemo se rastati od Pelea, Beksa, Crnog, Glavonje, Lenija, Curice, Malog, Asa, Bartolda, Lorija, Fredija, Žana, Lare, Rine, Karla, Kie, More, Dragog, Sare, Rudija, Klare, Gine, Blondie, Biggija, Beka i drugih, htjeli bismo čim više raširiti glas i da se netko od ovih psića uspije udomti i da im tako spasimo živote - kažu djelatnici skloništa.

Svi psi su uredno cijepljeni protiv bjesnoće i čipirani. Također, štenci su cijepljeni protiv zaraznih bolesti a oni koji su stariji od tri mjeseca i protiv bjesnoće. Sve su životinje očišćene od crijevnih i kožnih parazita.

U galeriji iznad članka možete vidjeti dio pasa koji traže dom, a ostatak potražite OVDJE ili se informirajte na dolje navedenim brojevima telefona.

Kontakti: 091 214 88 55 (djelatnica Skloništa); 091 214 88 77 (voditeljica Skloništa)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kosirm 19.11.2013.

    Kako bi ja htio psa ali mama mi ima "homofobiu" od pasa il kako se to vec kaže :'(

  • brecalo 19.11.2013.

    kako da udomim laru nezivim u hrvackoj

  • Popravak LaptopaRijeka 19.11.2013.

    Evo ovo je copy/paste mog komentara sa facebooka Stvarno nisu normalni ti iz veterinarske inspekcije, neka progledaju kroz prste, neka tim ljudima omoguće izgradnju većeg skloništa, a ne njihov trud i ljubav prema tim životinjama da unište tako, a ovu državu i njene organe može biti sram da uopće i pomisle na takav čin

Komentiraj...
Vidi sve komentare