To je to što me zanima!

Hrvatski političari potpisali su prisegu za dobrobit životinja!

Eurogroup for Animals savez je europskih udruga posvećenih dobrobiti i pravima životinja, koji je kroz svoje tridesetogodišnje djelovanje okupio više od 40 članica
Vidi originalni članak

Nakon Sandre Petrović Jakovina i Tonina Picule, i Marino Baldini te Nikola Vuljanić potpisom za Prisegu za dobrobit životinja iskazali su posvećenost dobrobiti životinja u svom predstojećem radu.

Međunarodna koordinatorica udruge Prijatelji životinja ovih se dana susrela s hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu u Bruxellesu, upoznavši ih s radom Udruge i predstavivši im aktualnu kampanju organizacije Eurogroup for Animals.

Prijatelji životinja pozdravljaju interes koji naši eurozastupnici pokazuju za dobrobit životinja kao i najavu stavljanje svog potpisa na načela navedena u dokumentu Prisege.

Kampanja organizacije Eurogroup for Animals ima za cilj da dobrobit životinja postane tema koja motivira građane na izlazak na izbore i pokretanje promjena.

 Eurogroup for Animals savez je europskih udruga posvećenih dobrobiti i pravima životinja, koji je kroz svoje tridesetogodišnje djelovanje okupio više od 40 članica, a važnost rada kao vodeće organizacije za dobrobit životinja na razini Europske unije priznat mu je od strane Europskog parlamenta i Europske komisije.

Hrvatski zastupnici upoznati su i s kampanjom Europske vegetarijanske unije, čija je članica i udruga Prijatelji životinja, a cilj joj je ujednačavanje normi označavanja vegetarijanske i veganske hrane na razini Europske unije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TheCrazyWizard 01.02.2014.

    Životinje imaju ista prava kao i ljudi! Onima koji ih maltretiraju treba oduzeti sva prava! Neka žive na smetlištu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare