To je to što me zanima!

Jednim 'tvitom' spasio stotine gladnih i napuštenih pasa

Zahvaljujući njemu odnosno njegovom pozivu u pomoć putem Twittera više od 650 napuštenih, bolesnih i gladnih pasa iz skloništa za životinje dobilo je drugu priliku
Vidi originalni članak

Dok većina bogatih i slavnih osoba putem društvenih mreža promovira svoje brendove poznati britanski komičar Ricky Gervais promovira prava životinja, najčešće onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Upravo zahvaljujući njemu odnosno njegovom pozivu u pomoć putem Twittera  više od 650 napuštenih, bolesnih i gladnih pasa iz skloništa  za životinje u Rusiji dobilo je drugu priliku.

Naime, saznavši kako se samo jedna žena brine o stotinama pasa Gervais se oglasio i fanove širom svijeta pozvao u pomoć.

Među ostalima odazvala se i UK-based K9 Angels agencija koja je pokrenula online kampanju za prikupljanja novca, ali i ostalih  oblika pomoći. 

Kampanji se možete pridružiti na LINKU

I sam Gervais je donirao novac, a kao rezultat došlo je do toga da su u pravcu azila krenuli kombiji puni hrane, deka i ostalih potrepština. Također, od prikupljenog novca u azilu će se zaposliti još jedan zaposlenik.

Nadamo se kako će se i ostale poznate osobe uključiti u slične akcije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare