To je to što me zanima!

Kako bi vi reagirali da sretnete ovakvu mačku? Pogledajte

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je riječ o divljem risu koji očito pokazuje da mu nije do igre Bet-Ann Colebourn iz Kanade divljoj mački pristupila je kao da se radi o običnoj gradskoj mica -maci
Vidi originalni članak

Bet-Ann Colebourn iz Ontarija u Kanadi kaže da se susret s divljim risom dogodio prošlog utorka, ispred njezinog salona. 

Nakon što su vidjeli kako ga doziva kao da se radi o gradskoj mica maci mnogi mediji i dežurni  komentatori prozvali su je luđakinjom koja može bit sretna što se mačka 'nije poigrala s njezinim licem'.

The Star piše kako je riječ o ženi koja za sebe kaže da je ljubiteljica životinja koja se ne boji divljih životinja. Tijekom života susretala se s medvjedima, lisicama, losovima i mnogim drugim životinjama. Risove je viđala rijetko.

- Kad se ispred mog salona pojavio ris osjećala sam se kao dijete u trgovini slatkišima. Nisam mogla ne izaći van i s njim ne  popričati - izjavila je medijima ova neobična šaptačica mačkama.

Ma koliko njoj bilo do razgovora ris uopće nije bio zainteresiran za sklapanje prijateljstva. Polako je uzmicao i osvrtao se oko sebe.

Kako bi vi reagirali na njezinom mjestu?


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare