To je to što me zanima!

Kako im Bo ne bi bio usamljen, Obame mu nabavile prijateljicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pretpostavlja se da će Sunny od Boa koji je u Bijeloj kući od 2009. godine preuzeti dio protokolarnih dužnosti. Najvažnija dužnost će biti obiteljska šetnja nakon večere
Vidi originalni članak

Bijela kuća ima novog kućnog ljubimca. Michelle Obama je još prošle godine rekla kako je njihov pas Bo usamljen. Zato je obitelj Obama nabavila još jednog psa, točnije kujicu koju su nazvali Sunny, objavio je u utorak BBC. 

Ona se okotila u lipnju prošle godine u Michiganu. Sunny je kao i Bo po pasmini portugalski vodeni pas. Toj pasmini ne ispada dlaka što je bilo važno obitelji Obama jer njihova starija kći ima alergije. Psi su poznati i po dobroj naravi. Ponosna vlasnica Michelle fotografije ljubimaca objavila je na Twitteru.

Pretpostavlja se da će Sunny od Boa koji je u Bijeloj kući od 2009. godine preuzeti dio protokolarnih dužnosti. Tako će Sunny posjećivati dječje bolnice, dočekivati goste koji obilaze Bijelu kuću i sl. Najvažniji "posao" će joj ipak biti šetanja s predsjedničkom obitelji svaki dan nakon zajedničke večere.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Timmy2 20.08.2013.

    Obitelj Obama ima previše obveza,i meni je drago da je Bo dobio društvo.!

  • misanthrope 20.08.2013.

    Mora ovaj obelisk uvjek biti negdje u pozadini,da se zna ko je šef :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare