To je to što me zanima!

Krznene bebe kakaju u pelenu, hrane se na flašicu i idu u vrtić

U obaveznu pseću opremu spadaju nosiljke i kolica za pse bebe, a kako bi njihov ljubimac bio siguran tijekom vožnje kupuju se specijalne auto-sjedalice za pse
Vidi originalni članak

Za vlasnike pasa često kažu da svoje četveronožne ljubimce paze i maze više od vlastite djece. Osobno, kao vlasnik labradora to mogu i potvrditi: fina papica, raznovrsne poslastice, svaki mjesec nove igračke. Malo pomalo i mjesečni troškovi popnu se do tisuću kuna. 

Slična situacija je i u ostatku svijeta, a prema pisanju portala Huffingtonpost.com  Amerikanci su poludjeli za usvajanjem 'krznenih beba' (doslovno ih tako zovu), štenaca koje zatim hrane na flašicu, kuhaju im posebnu hranu za male pseće bebe, stavljaju im pelene koje prekrivaju psećim gaćicama s tigrastim uzorkom. U obaveznu opremu za štence spadaju  nosiljke i kolica za bebe, a kako bi njihov ljubimac bio siguran tijekom vožnje kupuju se specijalne auto-sjedalice za pse. 

Krzneni ljubimci baš poput djece idu u vrtiće, pohađaju slobodne aktivnosti poput joge i slave rođendane. Za vas koji ćete reći da je sve navedeno na granici ludila spomenimo podatak da prema zadnjem popisu stanovništa u Americi postoji više pasa nego djece.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Gušter_1 05.11.2012.

    Jesam za dobru brigu o kućnim ljubimcima jer i sam imam kućnog ljubimca,ali puno toga navedenog je nepotrebno.One pelene i kaciga čak izgledaju ponižavajuće.

  • ciara88 22.10.2012.

    Psu je livada, trčanje i igra i vlasnikova ljubav najdraže od svih tih gluposti. Ljudi postaju sve poremećeniji.

  • Giz_1 18.10.2012.

    ovo je ipak malo previše... :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare