To je to što me zanima!

Kućni ljubimci od ponedjeljka 'stanuju' na portalu 24sata.hr

Za vas smo pripremili brojne teme o kojima će pisati stručnjaci, ali i obični vlasnici sa kojima se svakodnevno družite. Najvjernije čitatelje ćemo uskoro i nagrađivati
Vidi originalni članak

Psi, mace, kunići, glodavci i ostali kućni ljubimci bez obzira na veličinu, pasminu,boju krzna, dužinu ušiju i repova  stigli su na portal 24sata.hr! Kod nas su sve životinje jednake.  Za vas smo pripremili brojne teme o kojima će pisati stručnjaci, ali i obični vlasnici iz parkova i livada na kojima se svakodnevno družite. 

Želite li znati što muči vašu mačku, psa, papigu, zeca ili bilo koju drugu malu životinju Goran Azenić, naš kolumnist  odgovorit će na sva vaša pitanja, a  odgovore možete pronaći svaki utorak  u našoj Zooordinaciji.  Pitanja šaljite na mail zoordinacija@24sata.hr.

 Za sve vas koji još niste vlasnici kućnih ljubimaca, a planirate to tek postati  predlažemo da posjetite rubriku Udomi me. Psi ili mace jedva čekaju na novi topli dom. 

Ponosan sponzor rubrike Ljubimci je Eukanuba .

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mojfido 18.10.2012.

    Moj Fido je umro prije nekoliko dana. Smijem li vam poslati njegove fotografije? Bio je najljepši dalmatiner u galaksiji. Otrovao se hranom Nestle Purina

  • Giz_1 16.10.2012.

    bravo, bravo... to se traži... jedva čekam...

  • Calimero_2 16.10.2012.

    Bravo za 24 sata! Ovo će mi biti najdraža rubrika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare