To je to što me zanima!

Labrador Leon: Bolestan sam, trpim bolove i trebam pomoć!

Leon je pronađen u lošem stanju kako tumara ulicama Slavonskog Broda iscrpljen, izgladnio i sa samo 20 kg težine, ali od prvog trenutka izuzetno umiljat i poslušan
Vidi originalni članak

Leon je crni labrador, pronađen u veoma lošem stanju kako tumara ulicama Slavonskog Broda iscrpljen, izgladnio i sa svega 20 kg težine, ali od prvog trenutka izuzetno umiljat, poslušan i zahvalan za svaki znak pažnje.

Volonteri za zaštitu životinja sklonili su ga na sigurno i zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja drugi je dan privremeno smješten pored Zagreba. 

Tu se, nažalost, njegovo stanje pogoršalo i dodatno je smršavio. Obavljene su sve pretrage na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, isključene virusne i zarazne bolesti, uzet je i uzorak za pretrage koje se obavljaju u Njemačkoj. 

Sumnja se na ozbiljan problem s crijevima zbog kojeg Leon trpi velike bolove, ali se još uvijek ne zna točna dijagnoza.

Jedino što se sigurno zna jest da je Leon pas s posebnim potrebama i da će trebati veliki trud kako bi ozdravio.

Trenutno se Leon nalazi na Odjelu za interne bolesti Veterinarskog fakulteta, na cjelodnevnoj je infuziji i terapiji, a uz to se obavljaju daljnje pretrage i čekaju nalazi iz Njemačke. 

Za njega se svakodnevno bori cijeli tim liječnika.

Leon hitno treba pomoć svih nas kako bi ozdravio jer su troškovi stacionara u kojem se nalazi, pretraga i liječenja veliki, a Leon je napušteni pas bez vlasnika.

Zato ovim putem upućujemo apel svim ljubiteljima životinja, skupimo se u što većem broju i pomozimo Leonu. Omogućimo mu liječenje i ozdravljenje kako bi proživio svoj život sretan i zdrav.

Ako želite pomoći Leonu molimo vas da svoju donaciju pošaljete na:

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja 'Indigo'

IBAN: HR1123600001102382959

SWIFT: ZABAHR2x

Zagrebačka banka, Zagreb

S obaveznom naznakom: " ZA LEONA"

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SteficaKovac 29.10.2014.

    Dragi Leone, nažalost ti si jedan od mnogih duša koje pate nebrigom ljudske vrste, zato što nema srca, zato što ljudska vrsta misli da ste Vi bića na četiri noge, za kratkotrajnu zabavu dok im ne počmete remetiti njihovu komociju,te Vas onda nemilosrdo bace na cestu, ''ali moja kletva neka ih stigne, svatko tko to napravi nekaga snađe ista sudbina'' danas ću poslati svoj prilog za tvoje ozdravljenje, želim ti brzi oporavak, ja i Medo šaljemo ti bezbroj poljubaca:))))

  • LjerkaHubert 27.10.2014.

    . Leon, sve moje molitve i sve moje zelje upuceni su tebi za sto prije ozdravljenje., saljem ti najvise sto mogu, a ti budi jak i drzi se kao i do sada, pa ozdravi sto prije..punoo te volim..!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare