To je to što me zanima!

Like: Akcija spašavanja čivave hit je na društvenim mrežama!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kalifornijski prometni policajac s autoceste u Kaliforniji spasio je prestrašenu čivavu. Fotografija spašavanja postala je hit na Twitteru i Facebooku. Zaslužuje i naš lajk
Vidi originalni članak

Fotografija objavljena na Twitteru koja prikazuje prometnog policajaca uz prestrašenu čivavu u kratkom vremenu postala je hit i proširila se ostalim društvenim mrežama i internetskim portalima.

Na svom profilu uz poruku 'da im je drago što su spasili malog psa koji je trebao pomoć' objavili su djelatnici kalifornijske prometne policije ( CHP).

- Primili smo poziv da autocestom luta čivava, a nakon što smo došli na mjesto događaja primijetili smo je na betonskom zidu 'usred prometa' - izjavio je medijima Alex Edmon koji je zajedno s kolegom sudjelovao u akciji spašavanja.

Prestrašenog psa pridobili su uz pomoć hrane, a budući da ga nisu mogli transportirati na motorima u pomoć su pozvali prijatelje životinja iz lokalne organizacije za brigu o napuštenim životinjama. 

Kako je dvije godine star pas završio na prometnici ne zna se, ali policija sumnja da ga je tamo netko namjerno izbacio jer kako kažu 'iako tužno, takve stvari se u Kaliforniji događaju često'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare