To je to što me zanima!

Mačji vikend: Zagreb domaćin međunarodnih izložbi mačaka

Oba dana, iako se radi o odvojenim natjecanjima program je identičan.Ocjenjivanje mačaka trajati će od 10 do 14 sati, a od 16 do 18 sati održati će se Best in Show
Vidi originalni članak

Pred nama je zanimljiv mačji vikend u Zagrebu odnosno dvije međunarodne izložbe mačaka koje će se u subotu i nedjelju održati u centru King Cross Jankomir. 

Kako doznajemo prijavljeno je 160 mačaka (20-ak pasmina), a osim hrvatskih očekuju se izlagači iz Slovenije, Italije, Mađarske, Austrije, Češke, Slovačke i Nizozemske. 

U skladu s trenutnim felinološkim trendovima, kao i na svjetskoj izložbi, najbrojnije su pasmine britanska kratkodlaka mačka i main coon. 

Oba dana, iako se radi o odvojenim natjecanjima program je identičan.Ocjenjivanje mačaka trajati će od 10 do 14 sati, a nakon pauze od 16 do 18 sati održat će se Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe.

To je ujedno najatraktivniji dio programa. Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle je 20 , dok djeca, umirovljenici i invalidi plaćaju 10 kuna. Organizator je Savez felinoloških društava Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • eminem9 24.03.2013.

    maca na slici br 1 uff kako je lijepa.. i br 2 :)

  • MajaMai 08.03.2013.

    zadnja slika iso miki koji blatobraniiiiii

  • otporan 04.03.2013.

    bas steta sto imam pune ruke posla sa jednom sasvim drugacijom vrstom mackice pa nikako nemogu na izlozbu... ali i ova jedna divlja mackica mi je previse...

Komentiraj...
Vidi sve komentare