To je to što me zanima!

Šokantna snimka: Pogledajte što se dogodilo jadnoj mački

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvo na što smo pomislili kad smo vidjeli snimku jest da se radi o nekakvoj montaži, ali ovo se stvarno dogodilo! Mačka je srećom pobjegla na vrijeme i oporavit će se
Vidi originalni članak

Lyudmila Alexeeva ljubiteljica je mačaka koja već godinama u Sevastopolju na Krimu hrani napuštene mačke, a ono što je nedavno vidjela šokiralo ju je.

Omiljenom joj mačku  Zelonyyju netko je u glavu zabio kuhinjski nož. Odmah je odjurila do najbližeg veterinara koji je nesretnu mačku operirao.

Srećom operacija je prošla dobro i mački je spašen život. Ako je istina da mačke imaju devet života ova je, sasvim smo sigurni jedan potrošila.

Natalia Morozova, predsjednica tamošnjeg skloništa za napuštene životinje povodom ovog događaja izjavila je kako misli da je mačku netko pokušao brutalno zaklati, ali mu je ona uspjela pobjeći. 

Pretpostavlja se da se to dogodilo na petak 13 te je mačka, prije nego je nađena nekoliko dana lutala s nožem u glavi.

Šokantna snimka otkriva kakvi nas psihopati okružuju, ali dok je ljudi poput Lyudmile za svijet još uvijek ima nade.

Originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Timmy2 18.02.2015.

    Jadna mačka,vjerujem da se maca otrgnula od od onoga tko je to napravio.Sva je sreća u nesreći da je žena reagirala i veterinari su uspjeli spasiti nesretnu macu.Kakav čovjek moraš biti,nije to normalan čovjek,već zlostavljač.

  • fantazist 17.02.2015.

    Počinitelju vratiti istom mjerom

  • Marin Fabianni 17.02.2015.

    I više nego šokantno, pa kakav to čovjek moraš biti ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare