To je to što me zanima!

Otac ostao iznenađen: Njegov sin pravi je mali heroj! Zašto?

Dva tjedna devetogodišnji Ken odlazio je sam na izlete. Njegovog oca zanimalo je kuda to svakodnevno odlazi. Pridružio i imao što vidjeti - njegov sin spašava napuštene pse
Vidi originalni članak

Puna dva tjedna devetogodišnji dječak Ken koji živi na Filipinima odlazio je na izlete, sam s rukasakom na leđima. Njegovog oca zainteresiralo je kamo to njegov sin svakodnevno odlazi. 

Odlučio mu se pridružiti i imao što vidjeti - dječak je obilazio napuštene štence, uz to oboljele od kožne bolesti. U ruksaku je nosio hranu za pse. Hraneći ih spasio im je život. 

Fotografije koje je pritom snimio iznenađeni otac je objavio na Redditu, a nedugo nakon objave iste su postale hit na internetu.

- Imam devet godina. Volim knjige, zabavne hobije i životinje. Ne volim ljude koji ih ubijaju i ranjavaju  - poručuje dječak sa svojih internetskih stranica. Misli da bi se prema njima trebalo odnositi isto kao prema ljudima. Zašto?

- Poput ljudi i životinje su sisavci, imaju noge, osjećaje, pet vrsta osjetila i mozak. Između nas i životinja nema razlike - nastavlja ovaj mali čovjek, velikog srca.

Dječaku koji živi u ruralnom djelu Filipina, u kojem nema skloništa za životinje san je napraviti isto - sklonište u kojem se životinje neće ubijati.

P.S. : Zahvaljujemo dječakovom ocu što nam je ustupio fotografije za objavu

Pročitajte vodič za štence

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Plavusa131 27.02.2014.

    Svaka cast malac!Ti si veliki covjek.

  • tina2412 23.02.2014.

    Napokon primjer dobrog djeteta , roditelji trebaju biti jako ponosni. U današnjem društvu kad je puno zlobne djece kojima je empatija nepoznat pojam vidjeti ovakav primjer je divno.

  • Timmy2 23.02.2014.

    Volim ovo pročitati,mali čovjek velikog srca.Bravo dječače,imaš moj nakon do poda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare