To je to što me zanima!

Međunarodne izložbe mačaka: U Samobor stiže 160 ljepotica

Mačji spektakl održat će se 11. i 12 svibnja u Samoboru. Riječ je o dvije odvojene međunarodne izložbe mačaka na koje je prijavljeno 160 mačaka ( 20 pasmina)
Vidi originalni članak

Savez felinoloških društava Hrvatske, nakon uspješno organiziranih zagrebačkih izložbi priprema novi mačji spektakl koji će se 11. i 12 svibnja održati u Samoboru.

 Riječ je o dvije izložbe mačaka na koje je prijavljeno 160 mačaka ( više od 20 pasmina). Osim izlagača iz Hrvatske, četveronožne ljepotice i ljepotani doputovat će iz Slovenije, Italije, Mađarske, Austrije, Češke i Slovačke. 

- U skladu s trenutnim felinološkim trendovima najzastupljenije će biti britanske kratkodlake i main coon mačke. Izlagači će dobiti priliku steći dva međunarodna certifikata, ali i promovirati felinologiju družeći se s posjetiteljima izložbe - rekla nam je Branka Ilakovac, glasnogovornica SFDH - a.

 O najljepšim mačkama odlučivat će dvije sutkinje i dva suca koji će za ovu prigodu doputovati iz Francuske, Češke i Nizozemske.

Program izložbi oba dana je identičan. Sportska dvorana Samobor, gdje će se izložba održavati vrata posjetiteljima otvara od 10 sati.

Proglašenje najljepših mačaka izložbe održat će se od 16 do 18 sati. Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti 10 kuna.

Pogledajte kako je bilo na izložbi mačaka u zagrebačkoj Areni odnosno u King Crossu!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bettyboop25 02.05.2013.

    Bilo bi lijepo posjetiti izložbe.! Koliko ih volim mogla bi poći s njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare