To je to što me zanima!

Mladić hladnokrvno ubio psa! Razlog? Jer mu je rekao tata!

Sve da je prema njima išao i vuk lovci na njega zbog lovostaja nisu smjeli pucati. Prijeti im novčana kazna što je za vlasnike ustrijeljenih pasa slaba utjeha.
Vidi originalni članak

Kad su zajedno sa svoja dva psa krenuli na planinarenje Jim Rosauer i njegova supruga Lisa niti u najgorem mogućem scenariju nisu mogli zamisliti ono što im se dogodilo. Kući su se vratili s jednim ubijenim i jednim ranjenim psom.

Kako piše  examiner.com glavni krivci su lovci - otac i sin. Misleći kako im se približava vuk otac je 19 godina starom sinu rekao da puca što je sin i učinio. 

Pas Kenai, križanac haskija i malamuta ubijen je, dok je obiteljski labrador pogođen u nogu.

Dogodilo se to u SAD-u, u blizini granice s Montanom.

Da stvar bude gora, sve da je prema njima išao i vuk lovci na njega zbog lovostaja nisu smjeli pucati. Zbog ovog incidenta prijeti im novčana kazna što je za vlasnike ubijenih pasa slaba utjeha.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • navijač15 25.05.2015.

    Lovci najveći "frajeri" kad imaju pušku, ajd da ih vidim bez puške, samo nožem da love medvjede itd... dali bi onda bili frajeri, trčali bi šumom 100 na sat.

  • Soul Man 25.05.2015.

    kod nas je to čest slučaj, samo se ne piše toliko o tome. Mog psa je ubio lovac, jer mu je tako došlo. Lovci, legalni ubojice životinja, a ni ljudi nisu sigurni od njih. Trebalo bi ih zakonom zabraniti.

  • Timmy2 25.05.2015.

    Ne znaš tko je gori otac ili sin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare