To je to što me zanima!

Mješanka mopsa i bigla spasila joj život i postala njezin anđeo

Shvativši da nešto nije u redu Joleen, dvogodišnja mješanka 'podivljala' je te lajući i trčeći naprijed-nazad tražila nekoga da pomogne svojoj privremenoj udomiteljici...
Vidi originalni članak

Mary-Louise Klatt imala je srčani udar. Prema pisanju Examiner.com shvativši da nešto nije u redu Joleen, dvogodišnja mješanka mopsa i bigla, 'podivljala' je te lajući i trčeći naprijed-nazad tražila nekoga da pomogne njezinoj privremenoj udomiteljici.  

Shvativši da nešto nije u redu s njegovom maćehom prvi je shvatio njezin sin koji je pozvao pomoć. 

Nakon što je zahvaljujući psećem upozorenju preživjela, Mary, koja joj je bila tek privremena udomiteljica odlučila je trajno udomiti Joleen za koju kaže da je njezin anđeo.

Jamahl Scott, volonter iz Michigan Humane Society, organizacije koja brine o napuštenim životinjama, među kojima je bila i Joleen nakon njezinog udomljavanja izjavio je:

 - Mi uvijek kažemo da životinje puno više daju nego što uzimaju, a ovaj slučaj je primjer kako ljubimci utječu na naše živote - rekao je.

Pozivamo vas da posjetite rubriku Udomi me te udomite psa ili mačku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KrunoslavVojnović 31.03.2013.

    hehehe, imam bigla, pa bi volio vidjeti tu kombinaciju uzivo ;)..ali ozbiljno....psi su prekrasna bića za imati oko sebe, i nije ovo prvi puta da pas nekome spasi zivot....pas ce i dati svoj zivot da spasi vas, sto bas i ne bih mogao reci za neke ljude.....

  • PETAR_20 31.03.2013.

    Dobro je imati kučnog ljubimca!! Napr. ptice-mogu osjetiti trešnju 20-30sek prije nastanka, a manifestiraju "nesuvislim" kreštanjem i skakanjem po krletci koje odudaraju od normale, tako da svoje pernate ljubimce morate dobro poznavati "u dušu" da bi ste uočili anomalije koje pokazuju od uobičajenih? Jer kad "drmne" 5-8 Mercalli scale, može biti kasno??

  • joe555 31.03.2013.

    priroda je nepravedna psima nije dala da govore dok ljudi samo laju

Komentiraj...
Vidi sve komentare