To je to što me zanima!

Naježili smo se: Beba živjela u gajbi za piliće! Plače od boli...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Orangutan Budi polako se oporavlja i video koji pokazuje kako spava ili uči hodati mnoge od će razniježiti. Isto tako naježit ćete se kad čujete njegov bolni plač...
Vidi originalni članak

Krajem prošle godine beba orangutana koja se odaziva na ime Budi došla je u ruke indonezijskih članova International Animal Rescue, organizacije  koja se bavi spašavanjem životinja. 

Prije toga godinu dana živio je kao kućni ljubimac, zatvoren u gajbu za piliće. Vlasnici jedva da su ga i hranili i to uglavnom mlijekom misleći da je to majmunu dovoljno.

U centar gdje se i danas oporavlja došao je potpuno pothranjen, u tako krhkom stanju i deformiranih udova da je, kad su ga veterinari pokušali nahraniti doslovce zaplakao od boli. ( Prvi video)

Srećom došao je u stručne ruke ljudi koji su ovoj jadnoj životinji odlučili pružiti drugu priliku o čemu svjedoče druga dva videa. U jednom uči hodati, a u drugom odmara od napornih vježbi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 25.02.2015.

    Što reći drugo osim da su to bili zlostavljači jadnog majmuna.Sva je sreća da ima i onih koji su drugačiji i koji pomažu.Bolni plač!! Užas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare