To je to što me zanima!

Najgori posao sa životinjama? Ako nas pitate pobjednik je...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Volite životinje i oduvijek ste s njima željeli raditi? I mi smo, ali da možemo birati koji posao sa životinjama ne bi radili na prvom mjestu svakako bi bio - masturbator ...
Vidi originalni članak

Mnogi od nas, kad sanjaju o poslu iz snova na vrh popisa stavljaju poslove vezane uz životinje. Primjerice, rad sa životinjama u zoološkom vrtu čini se idealnim. 

Pogotovo, ako vas ne zapadne posao kojim se bave glavni likovi iz ovog videa. Ne znamo kako se stručno zove njihovo zanimanje, ali njihov zadatak je doći do sperme životinja koja se koristi u znanstvene svrhe ili za običan rasplod.

U konkretnom videu riječ je o 'masturbatorima slonovima', ali slični poslovi rade se i  sa svim ostalim vrstama životinja. 

Ako izuzmemo da je riječ o pomalo gadljivom poslu napomenimo da je isti izuzetno opasan jer  te da je nekoliko zaposlenika završilo u bolnici s ozbiljnim ozljedama.

Ne čini li vam se dovoljno gadljivim na popisu najgorih poslova povezanim sa životinjama su: kušač hrane za pse i mačke, kontrolor životinjskog izmeta ( koji se koristi za proizvodnju gnojiva), a volite li komarce možete se zaposliti kao domaćin s kojeg će tisuće komaraca ( u znanstvene svrhe) sisati krv.

Idi na 24sata