To je to što me zanima!

Ne viđa se svaki dan: Nestašni delfin iz vode uskočio u čamac

Srećom, iskusni nautičar ostao je pribran te pozvao pomoć. Na putu prema kopnu cijelo vrijeme osim na suprugu pazio je i na nesretnu životinju, polijevajući ga vodom
Vidi originalni članak

Proslava 18 - te godišnjice braka za Dirka Frickmana i njegovu suprugu Chrissie iz čiste romantike pretvorila se u bizarnu nesreću. 

Naime, bračni par iz Kalifornije godišnjicu braka odlučio je proslaviti na obiteljskom čamcu, a cijelo vrijeme uz njih su plivali delfini iskačući iz vode.

Nažalost, prilikom jednog skoka mladi delfin izgubio je orijentaciju te umjesto u vodi završio u njihovom čamcu. Uspaničena životinja tada je slučajno udarila Frickmanovu suprugu slomivši joj gležnjeve.

U trenutku brod je bio pun krvi, kao da se na njemu dogodio masakr.

Srećom, iskusni nautičar ostao je pribran te pozvao pomoć. Na putu prema kopnu cijelo vrijeme osim na suprugu pazio je i na nesretnu životinju, polijevajući delfina vodom.

Nakon dolaska u luku ustanovili su kako delfin ima površne rane te su ga vrlo brzo pustili natrag na slobodu. Stručnjaci pretpostavljaju kako je riječ o mladom delfinu koji se vjerojatno odmah vratio majci.

Chrissie Frickman prošla je puno lošije, ali kako piše thedodo.com uspješno se oporavlja. Njezin suprug nakon svega je izjavio kako su naučili važnu lekciju - da su delfini, ma kako lijepi bili ipak divlje i nepredvidive životinje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZekoPeko_5 03.07.2015.

    Hrvatska riječ je Dupin

Komentiraj...
Vidi sve komentare